aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜόνο με δέκα παίκτες το ρόστερ της Ομόνοιας, αλλά με τους ίδιους στόχους

Μόνο με δέκα παίκτες το ρόστερ της Ομόνοιας, αλλά με τους ίδιους στόχους

Το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ομόνοιας ανακοίνωσε την έναρξη προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι δημοσίευσαν το ρόστερ της νέας τους ομάδας το οποίο αποτελείτε από δέκα καλαθοσφαιριστές.

Από το περσινό ρόστερ έμειναν μόνο δύο Κύπριοι καλαθοσφαιριστές (Τριετιάκοβ, Γεωργακούδης), ενώ οι πράσινοι ενισχύθηκαν με τους Παύλο Στυλιανού, Χρίστο Καραμπατάκη, Παναγιώτη Μάρκου, ενώ πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και 5 ξένους καλαθοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

«Το καλαθοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας άρχισε εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Το πρωτάθλημα (OPAP Basket League) θα διεξαχθεί φέτος με 9 ομάδες και η 1η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Οκτωβρίου.

Η Ομόνοια και φέτος θα είναι μια νέα ομάδα, αφού από το περσινό ρόστερ διατηρούνται μόνο δύο Κύπριοι καλαθοσφαιριστές και την ίδια ώρα παραμένει μια νεανική ομάδα, ίσως η νεανικότερη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός.

Το Καλαθοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣΟΛ για ακόμα μια χρονιά κάνει πράξη το ότι σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές να αναδειχτούν. Θεωρούμε πως αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας μας, αλλά και του Κυπριακού μπάσκετ γενικότερα.

Το  ρόστερ της ομάδας μας αποτελείται από 5 Κύπριους και 5 Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα οι 10 καλαθοσφαιριστές μας είναι:

  1. Nathaniel Cleveland Britt II  (Αρ. Φανέλας: 1)  Θέση: PG/SG
  2. Devocio Ramello Butler (Αρ. Φανέλας: 3)  Θέση: SF
  3. Δημήτρης Γεωργακούδης (Αρ. Φανέλας: 5)   Θέση: SG/PG
  4. Χρίστος Καραμπατάκη (Αρ. Φανέλας: 9) – Θέση: SF
  5. David C Nichols (Αρ. Φανέλας: 11)   Θέση: PG/SG
  6. Παύλος Στυλιανού (Αρ. Φανέλας: 13)   Θέση: PG
  7. Γιώργος Τρετιακόβ (Αρ. Φανέλας: 14)   Θέση: SF
  8. Παναγιώτης Μάρκου (Αρ. Φανέλας: 16)   Θέση: SF/SG
  9. Stokley Arnez Chaffee Jr (Αρ. Φανέλας: 22)   Θέση: PF/C
  10. Jailen Darion Gill  (Αρ. Φανέλας: 30)   Θέση: C/PF

Οι στόχοι της ομάδας μας παραμένουν οι ίδιοι με πέρσι. Η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να προσπαθεί (ανεξαρτήτως δυναμικότητας) μέχρι το τέλος για την νίκη και να κάνουμε περήφανο τον κάθε φίλαθλο που μας παρακολουθεί για την προσπάθεια που γίνεται και το μπάσκετ που παίζουμε.

Καλούμε τον κόσμο της Ομόνοιας να υποστηρίξει την προσπάθεια του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος και να έρθει στα γήπεδα. Να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος (τα οποία στην τιμή των €30 περιλαμβάνουν και τα τμήματα των φούτσαλ και γυναικείου ποδοσφαίρου). Να βάλει και αυτός το λιθαράκι του με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η άμεση οικονομική στήριξη από τον κόσμο (πέραν από την ηθική) είναι άκρως απαραίτητη για το Τμήμα και την προσπάθεια που κάνει. Χωρίς την στήριξη του κόσμου το έργο του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος γίνεται τρομακτικά δύσκολο. Για αυτό καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται, να σταθεί δίπλα και να βοηθήσει την ομάδα.

*Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα διαφημίσεων, τόσο στο γήπεδο του Αγίου Δομετίου, όσο και στην εμφάνιση της ομάδας. Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι φίλοι ή/και εταιρείες εκδηλώσουν ενδιαφέρον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ