aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜιτσίδης: «Είναι γνωστός για την αθυροστομία του και τις ύβρεις ο Παπασταύρου»

Μιτσίδης: «Είναι γνωστός για την αθυροστομία του και τις ύβρεις ο Παπασταύρου»

Έντονη τοποθέτηση – απάντηση στον Σταύρο Παπασταύρου από τον γενικό γραμματέα του ΓΣΠ Γιώργος Μιτσίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

«Είναι γνωστός για την αθυροστομία του και τις ύβρεις ο Παπασταύρου. Αυτό είναι λιβελλογράφημα. Ας μην ξαναπεράσει την πόρτα του ΓΣΠ αυτός ο κύριος. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες. Ας αναλάβουν τις ευθύνες του και αυτός και αυτοί που τον υποστηρίζουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Ποιος δημιούργησε το αδιέξοδο; Πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε πλέον; Δεν τηρούν σεβασμό προς εμάς. Το γήπεδο χτίστηκε με πόρους του ΓΣΠ και κανενός άλλου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για την αντιπαράθεση με την Ομόνοια: «Όταν υπάρχουν συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται. Όταν δεν τηρούνται παύει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Είχαμε καταλήξει σ’ ένα συμβιβαστικό ποσό πριν από το τέλος Μαΐου,, το οποίο ανέλαβαν να πληρώσουν. Υπάρχει γραπτή μαρτυρία για τις συμφωνίες από το ΓΣΠ και αλληλογραφία από τις χρεώσεις. Για oλόκληρη ποδοσφαιρική περίοδο τη 2020/21, η Ομόνοια δεν έδωσε ούτε σεντ σε μας. Άρα, το ΓΣΠ έπρεπε να πάρει μέτρα. Να τους ρωτήσετε γιατί δεν πλήρωσαν. Μέσα Μαΐου, κάναμε συνάντηση με τους κ.κ. Παπασταύρου και Γρηγόρη. Τέθηκαν όλα επί τάπητος. Ζητήσαμε να πληρωθούν οι 304.000 ευρώ. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Η Ομόνοια έκανε τους δικούς της υπολογισμούς για 235 χιλιάδες που μας χρωστούσαν. Προτείναμε συμβιβασμό για 275 χιλιάδες, η Ομόνοια το δέχθηκε να πληρώσει μέχρι το τέλος Μαΐου, όταν θα πήγαινε ο πρόεδρος στις ΗΠΑ. Αυτό το υποσχέθηκε ο Παπασταύρου. Έπειτα, τους καλέσαμε να πληρώσουν τα χρέη τους με επιστολή, όταν έληξε η προθεσμία, αλλά πήραμε μια υβριστική επιστολή ως απάντηση. Έθεταν πλέον προϋποθέσεις πως θα πλήρωναν το ποσό, αν συμφωνούσαμε για άλλα 5 χρόνια. Αυτό είναι αναληθές. Ο Παπασταύρου είπε να το δούμε ξεχωριστά. Να πληρώσουν αρχικά το ποσό και μετά να δούμε την υπόλοιπη συμφωνία. Νομίζαμε πως θα συμφωνούσαμε τότε και τους δώσαμε το περιθώριο να πληρώσουν το ποσό. Αν η πρόθεσή τους ήταν να λάβουν το πιστοποιητικό με την δέσμευση του ΓΣΠ, το έλαβαν κατόπιν ψευδών παραστάσεων. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με ΔΣ Ομόνοιας ή ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν. Δεν υπάρχει σεβασμός της Ομόνοιας στον ΓΣΠ, μετά την βοήθεια που τους παρείχαμε»

Για την επιστολή που στάλθηκε χθες: Είναι μια επιστολή, που τους δίνουμε την άδεια για την χρησιμοποίηση του γηπέδου σε εγχώριες ή ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τους δώσαμε την ευκαιρία να πληρώσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν έγινε. Ως εκ τούτου. Κάναμε και μια άτυπη συνάντηση με Γρηγόρη και Αργυρίδη και φύγαμε, νομιζόμενοι πως οι διαφορές γεφυρώθηκαν. Δεν έγινε αυτό και έχουμε δικαίωμα να απαιτούμε όσα έχουν συμφωνηθεί. Το πιστοποιητικό έχει αποσυρθεί, μετά από απόφαση του ΔΣ και η Ομόνοια δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ΓΣΠ. Πρέπει να δηλώσουν έδρα ως τις 5 Ιουλίου και το ΓΣΠ δεν προσφέρεται, μετά τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους».

Για τις χρεώσεις: «Δεν υπάρχουν υπερχρεώσεις. Δεν μπορούν να συγκρίνουν άλλα γήπεδα με το ΓΣΠ. Ας μην τα βλέπουν όλα μονόπλευρα. Γιατί το ΑΠΟΕΛ δεν διαμαρτύρεται; Ο ΑΠΟΕΛ διαβεβαίωσε πως θα βρει τον τρόπο να τα πληρώσει. Είναι πολύ μικρές οι οφειλές τους, σε σχέση με την Ομόνοια. Ασφαλώς και θέλουμε να φιλοξενούμε την Ομόνοια. Σας είπα τα πραγματικά γεγονότα και ας κρίνει ο κόσμος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ