aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜήνυμα προς όλους από τη Θύρα 9

Μήνυμα προς όλους από τη Θύρα 9

Η Θύρα 9 εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση μετά την ισοπαλία με τον Άρη (2-2) και τις τρέχουσες υποχρεώσεις των πρασίνων.

Αναλυτικά: «Αν πούμε ότι γράφουμε με καθαρό μυαλό θα πούμε ψέματα, αν πούμε ότι είμαστε ήρεμοι δεν θα είναι αλήθεια. Ακόμα και τώρα όμως δεν βλέπουμε καμιά άλλη διέξοδο από το να σφίξουμε τα δόντια και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Έχουμε κουραστεί και δεν το κρύβουμε, κουραστήκαμε αλλά δεν ξενερώσαμε γιατί αν ΔΕΝ μας δίνει αγωνιστικά λόγους η ομάδα να σταθούμε δίπλα της εμείς έχουμε άλλους 1948 λόγους για να παραμείνουμε πιστοί στρατιώτες στο πλευρό της.

Δεν θα την αφήσουμε μόνη την ομάδα όπως δεν την αφήσαμε τα τόσα πέτρινα χρόνια. Ποτέ δεν γίναμε προπονητές της κερκίδας και δεν έχουμε καμιά όρεξη να μπούμε σε τέτοιες αναλύσεις, οι υπεύθυνοι ας βρουν τον τρόπο να ορθοποδήσει η ομάδα αλλιώς ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια μέχρι το τέλος ας είναι όμως έτοιμοι τεχνικό τιμ, εφορία ποδοσφαίρου και διοίκηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε τυχών αποτυχία επειδή τα χρόνια της ατιμωρησίας έχουν περάσει προ πολλού και το αποδείξαμε.

Από εκεί και πέρα εμείς την δουλειά μας, να κρατούμε την σημαία ψηλά την ώρα που όλα καταρρέουν και τους κάνουμε να αναρωτιούνται αν πάμε καλά στα μυαλά μας. Όλοι μαζί με την Θύρα 9 στη γεμάτη εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας.

– Αύριο Τετάρτη η ώρα 20.00 ΟΛΟΙ στο “Ελευθέρια” να στηρίξουμε τους λεβέντες του φιλέ στον Ευρωπαϊκό τους αγώνα.

– Την Πέμπτη ξαναπαίρνουμε το δρόμο για το Ελευθέρια για τον αγώνα της φουτσαλικής Ομόνοιας στις 19.00.

– Την Παρασκευή η ώρα 19.00 ΟΛΟΙ στον κεντρικό για να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια Θύρα 9 παραλύοντας την Λευκωσία.

– Την Κυριακή στηρίζουμε το Αντιρατσιστικό τουρνουά Φούτσαλ που διοργανώνουν τα αδέλφια μας στην Λεμεσό η ώρα 10.30. “Και πονά το μυαλό μου ‘χεις κάνει μεγάλο κακό”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ