aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜήνυμα Παπασταύρου για μετεγγραφές και πρόκριση: «Μεγαλύτερη η δίψα...»

Μήνυμα Παπασταύρου για μετεγγραφές και πρόκριση: «Μεγαλύτερη η δίψα…»

Μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έστειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων αναφέρεται στην πρόκριση στης Ομόνοιας, στις μετεγγραφές ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το «τριφύλλι» τα υλοποιήσει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μπαίνει χειρουργείο ο Κακουλλής

Αναλυτικά:

Η νέα χρονιά ξεκίνησε θετικά με την πρόκριση στην Ευρώπη και τώρα μας περιμένει η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μετά την περσινή επιτυχία η «δίψα» όλων μας για νέες διακρίσεις είναι ακόμη μεγαλύτερη. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο από το να βλέπουμε την Ομόνοια να είναι δυνατή, να προσφέρει χαρά στον κόσμο της και να λειτουργεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Και προ πάντων όπως προστάζει η ιστορία της.

Όσο αφορά τον προγραμματισμό, είναι γεγονός ότι η φετινή μετεγγραφική περίοδος είναι ιδιαίτερη μετά τις αλλαγές που έχει κάνει η ΟΥΕΦΑ λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Ωστόσο, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια με πέρσι. Κάνουμε μετεγγραφές μόνο όταν η ομάδα προγραμματισμού είναι βέβαιη πως οι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν στο πλάνο και τη φιλοσοφία μας. Επιδίωξη μας είναι μέσα από τις μεταγγραφικές περιόδους η Ομόνοια να γίνεται ακόμη καλύτερη.

Εύχομαι σύντομα η πανδημία να αποτελεί ανάμνηση για να μπορούμε ξανά μαζί να απολαμβάνουμε την Ομόνοια σε γεμάτα γήπεδα.

Είμαστε ακόμη στην αρχή αυτών που θέλουμε να πετύχουμε. Μαζί συνεχίζουμε για υλοποίηση των κοινών μας στόχων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ