aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Μην σκέφτεστε μόνο την τσέπη σας - Σαλαμίνα, Πουρσαϊτίδη ευχαριστούμε…»

«Μην σκέφτεστε μόνο την τσέπη σας – Σαλαμίνα, Πουρσαϊτίδη ευχαριστούμε…»

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Τιάγκο Φερέιρα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο, Σάββας Σάββα, προέβη σε ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στη μετεγγραφή του Βραζιλιάνου «πελάτη» του.

Έστειλε μήνυμα παράλληλα στους υπόλοιπους μάνατζερ να μην σκέφτονται μόνο την τσέπη τους και να εργάζονται για τους παίκτες, ενώ ευχαρίστησε τη Νέα Σαλαμίνα και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Αναλυτικά: «Όλα εξαρτώνται από τον ποδοσφαιριστή και ο Τιάγκο Φερέιρα ντος Σάντος, αξίζει όλο τον σεβασμό. Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται και συνέχεια είχε κίνητρο για να κερδίσει. Αυτό το μήνυμα πάει σε όλους τους ατζέντηδες του κόσμου. Δουλέψτε για τους παίκτες και όχι μόνο για την τσέπη σας, αλλιώς θα χάσετε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τη Νέα Σαλαμίνα και τον προπονητή της Σάββα Πουρσαϊτίδη γιατί χωρίς αυτούς, ο Τιάγκο δεν θα ήταν εδώ. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους (σ.σ. αναφερόμενος και στην Ομόνοια)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ