aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μίλησε» ο χαρακτήρας της μεγάλης ομάδας!

«Μίλησε» ο χαρακτήρας της μεγάλης ομάδας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βάλσαμο στις πληγές της, αποτελεί η χθεσινή επιτυχία για την Ομόνοια αφού της προσδίδει πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Της επιτρέπει να βρει την ηρεμία της, να ανακτήσουν οι ποδοσφαιριστές της αυτοπεποίθηση και να κοιτάξει την επόμενη μέρα με καθαρό μυαλό.

Οι πράσινοι όρθωσαν ανάστημα, έδειξαν χαρακτήρα ως μεγάλη ομάδα που είναι η Ομόνοια, ιδιαίτερα όταν ισοφαρίστηκαν-διάστημα που δεν ήταν καλοί- και έφθασαν πανάξια στη νίκη, μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες. Παράλληλα έβαλαν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα στο Δασάκι αφού τις προηγούμενες δυο σεζόν έφυγαν ηττημένοι.

Η χθεσινή επιτυχία ήταν ένα θετικό σημάδι, παρόλο που η ομάδα παρουσίασε και πάλι αδυναμίες, ιδιαίτερα μεσοαμυντικά. Δεν μπόρεσε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Αυτή τη φορά, όμως, δεν το πλήρωσε.

Οι ποδοσφαιριστές της το πανηγύρισαν έντονα, γνωρίζοντας τη σημασία της επιτυχίας. Πλέον, στόχος τους θα είναι για πρώτη φορά φέτος να ζευγαρώσουν επιτυχίες. Θα φιλοξενήσουν τo Σάββατο την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ