aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜίλησε και με τον Ίλιτς, θετικός ο Σέρβος εξτρέμ

Μίλησε και με τον Ίλιτς, θετικός ο Σέρβος εξτρέμ

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Νίκο Νταμπίζα είναι και ο Μπράνα Ίλιτς. Μάλιστα, πληροφορίες μας φέρουν τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας να μίλησε με τον 31χρονο (16/2/1985) Σέρβο εξτρέμ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ίλιτς παρουσιάζεται θετικός να ντυθεί στα πράσινα και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει μια από τις μετεγγραφικές κινήσεις της Ομόνοιας. Πρόκειται για πολύπειρο ποδοσφαιριστή που είχε γεμάτες σεζόν στην ομάδα των Ιωαννίνων (125 συμμετοχές, 25 γκολ). Το θετικό στην προσπάθεια απόκτησής του είναι το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και μπορεί να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο 31χρονος επιθετικός άρχισε την καριέρα του από την Ζέμουν της πατρίδας του και ακολούθως αγωνίστηκε στις Ραντ, Παρτίζαν, Βοϊοβοντίνα. Πρώτη ομάδα εκτός Σερβίας ήταν η Άκτομπε Καζακστάν από την οποία μετακόμισε το 2012 στον ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδα στην οποία στέριωσε για μια τετραετία με πολύ καλές επιδόσεις.

Ως γνωστόν, άλλη μια περίπτωση που απασχολεί τον «Ντάμπι» είναι ο Γιώργος Μανούσος, που επίσης είναι ελεύθερος. Ξεκάθαρες οι προθέσεις του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας να ενισχύσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα και έχουν πολλές παραστάσεις, είτε είναι Ελλαδίτες είτε ξένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ