aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μίλησα με Ματ, γνώριζα τον Κάρβερ»

«Μίλησα με Ματ, γνώριζα τον Κάρβερ»

Με φιλοδοξίες και «δίψα» για επιτυχίες ξεκινά την παρουσία του στην Ομόνοια ο Κάρι Άρνασον.

Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έβαλε αρκετά ψηλά τον πήχη: Είναι θετικά τα συναισθήματα που νιώθω. Προτού έρθω είχα μιλήσει με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και μου είπε μόνο καλά λόγια για τον Σύλλογο», ανέφερε ο Κάρι Άρνασον.

Και συμπλήρωσε: «Είχαν επιδείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες. Επέλεξα την Ομόνοια για το εκτόπισμα που έχει ως Σύλλογος, αλλά και για την προοπτική που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές για τίτλους, επιτυχίες και συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ακολούθως, αναφορικά με τις φιλοδοξίες του, τόνισε: «Ήρθα στην Ομόνοια για να πρωταγωνιστήσω, για να κερδίζω το κάθε παιχνίδι. Έχω τη “δίψα” για τίτλους και επιτυχίες. Ο Σύλλογος μπορεί να μου τα προσφέρει αυτά. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους τίτλους αυτήν τη σεζόν».

Όσο αφορά στη δική του παρουσία, ο Ισλανδός διεθνής σημείωσε: «Προτιμώ να μην μιλώ αρκετά για τον εαυτό μου. Ως ποδοσφαιριστής μου αρέσει να οργανώνω τον χώρο όπου αγωνίζομαι. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να προσφέρω αυτά που έχει ανάγκη η ομάδα».

Ο Κάρι Άρνασον είχε ξανά για προπονητή του τον Τζον Κάρβερ, το 2009, στην κοινή τους θητεία στην αγγλική, Πλίμουθ: «Γνωρίζω τον κ. Κάρβερ καθώς ήταν προπονητής μου στην Πλίμουθ. Δεν θα ερχόμουν στην Ομόνοια, εάν δεν είχα θετική εικόνα για τις ικανότητές του».

Δεν έκρυψε τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει, όσο αφορά την παρουσία του στην Εθνική Ισλανδίας: «Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής προτού πάρω την τελική μου απόφαση. Μου είπε πως εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα το κατά πόσο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Εάν συνεχίσω να αποδίδω σε υψηλό επίπεδο, θα συνεχίσω να παίζω στην εθνική. Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο κύπελλο. Θα είναι η πρώτη φορά εάν το πετύχουμε και θα είναι τιμή για όσους ποδοσφαιριστές συμμετάσχουν».

Τέλος, ο έμπειρος διεθνής έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Ομόνοια. Όπως είπα και πριν, γνωρίζω για τη δυναμική και το εκτόπισμα του Συλλόγου. Επίσης, γνωρίζω και για τον κόσμο της ομάδας. Είμαι βέβαιος πως θα απολαύσω την παρουσία μου εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ