aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜιλά ο εγωισμός τους!

Μιλά ο εγωισμός τους!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την Ομόνοια βρίσκεται προ των πυλών και το ερώτημα που τίθεται από μεγάλη μερίδα οπαδών της είναι το ακόλουθο: Όταν με αντιπάλους σαν κι αυτούς που προηγήθηκαν δεν μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάσει καλή εικόνα, θα το κάνει με τον Απόλλωνα, μάλιστα εκτός έδρας;

Την απάντηση μόνο η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να τη δώσουν, με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου, το απόγευμα της Κυριακής (18:00). Η αμφισβήτηση στο πρόσωπό τους έγινε πιο έντονη μετά την παρουσία της ομάδας στο ματς με την Καρμιώτισσα, κι ας έφθασε στο τέλος στην επιτυχία.

Εκεί, στο Τσίρειο Στάδιο, θα θελήσουν οι πράσινοι να μιλήσει ο εγωισμός τους. Να δώσουν απάντηση στην αμφισβήτηση και να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δικαιώνοντας όσους τους πιστεύουν.

Αυτό που τονίζεται συνεχώς είναι ότι στο «Ηλίας Πούλλος» υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και γίνεται καλή δουλειά. Αυτό που αναμένουν διοικούντες και κόσμος είναι επιτέλους αυτά να βγουν και στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας.

Από τη μια ο Τζον Κάρβερ θα αναζητήσει το καλύτερο δυνατό σχήμα και τον τρόπο που θα παρουσιαστεί η ομάδα του, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που, παρόλο ότι προέρχεται από δυο ατυχή αποτελέσματα, διαθέτει ποιότητα και ταχύτητα στην επίθεση.

Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές, για να βγάλουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους, θα πρέπει να προτάξουν δύναμη, θέληση και πάθος. Επίσης, η αγωνιστική πειθαρχία είναι ένα βασικό ζητούμενο στο παιχνίδι τους, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Η μπάλα, τη δεδομένη στιγμή για την Ομόνοια, «καίει». Εδώ είναι που θα δείξει η ομάδα τις δυνατότητες, τον χαρακτήρα και τις αντοχές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ