aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜικαέλ Γκαφόρ... με τα μάτια του Football Manager!

Μικαέλ Γκαφόρ… με τα μάτια του Football Manager!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Μικάελ Γκαφόρ ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Ομόνοια και αποτελεί το έβδομο φετινό απόκτημα των πρασίνων αλλά και το τελευταίο χρονικά, καθώς τις τελευταίες δύο μέρες η ομάδα της Λευκωσίας δεν ανακοίνωσε την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκαν οι Ραούλ Σεντρίκ Λοέ (ανασταλτικός μέσος), Χουανάν Εντρένα (αριστερός εξτρέμ), Φοίβος Χριστοδούλου (κεντρικός αμυντικός), Τομάς Μεχίας (τερματοφύλακας), Χόρχε Ενρίκες (ανασταλτικός μέσος) και Τζόρνταν Γκρίνιντζ (επιθετικός).

Διαβάστε επίσης: Η αποκρυπτογράφηση του Εντρένα μέσω Football Manager

Ο 31χρόνος Γάλλος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.84μ.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy πιστή σε μια σύντομη παράδοσή της, έψαξε και βρήκε μέσω του πασίγνωστου Football Manager, λίγα περισσότερα στοιχεία για τον νέο κεντρικό στόπερ του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μεχίας και Ενρίκες με μια ματιά στο Football Manager

Σύμφωνα με το Manager λοιπόν, ο Γκαφόρ είναι ένας αθλητικός ποδοσφαιριστής με αρκετά καλά αμυντικά χαρακτηριστικά. Ο Γάλλος στόπερ διαπρέπει στα στοιχεία που χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός (κεφαλιές, αποφασιστικότητα, τάκλιν και σωστά μαρκαρίσματα).

Παράλληλα, με βάση πάντοτε το Football Manager, είναι ένας ποδοσφαιριστής-εργάτης από αυτούς που θα ήθελε κάθε προπονητής στο ρόστερ του καθότι προσπαθεί να εφαρμόσει στο γήπεδο κατά γράμμα το πλάνο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπρού, μέσα από το μικροσκόπιο του Football Manager

Εκτός από τα θετικά στοιχεία του Μικαέλ Γκαφόρ, «αγκάθι» αναμένεται να αποτελέσει η τεχνική κατάρτισή του, καθώς φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά με την μπάλα στα πόδια.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι τα στοιχεία του Μικαέλ Γκαφόρ στο ηλεκτρονικό παιχνίδι του Football Manager και μένει να δούμε τι θα παρουσιάσει εντός του γηπέδου.

Σ. σ: Η ιστοσελίδα μας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει στοιχεία μέσω του Football Manager για το Ραούλ Σεντρίκ Λοέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ