aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜιχαΐλοφ για Ομόνοια & Πέτεφ: «Περιμένω… Δεν είναι δική μου δουλειά»

Μιχαΐλοφ για Ομόνοια & Πέτεφ: «Περιμένω… Δεν είναι δική μου δουλειά»

Στη βουλγαρική ιστοσελίδα «Κotasport.com» (διαβάστε εδώ) γίνεται αναφορά στο μέλλον του Νικολάι Μιχαΐλοφ, του οποίου το συμβόλαιο με την Ομόνοια ισχύει και για την επόμενη σεζόν, γι’ αυτό και ο Βούλγαρος κίπερ δεν μπορεί να μιλήσει για το μέλλον του. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της Λέφσκι Σόφιας, αλλά οι πρωτευουσιάνοι μπλε -όπως σημειώνεται- δεν μπορούν να πληρώσουν για να τον κάνουν δικό τους και ευελπιστούν πως θα τον αποκτήσουν με ελευθέρα μετεγγραφή.

«Αυτό μπορεί να συμβεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ οι Κύπριοι δεν είναι ζεστοί στο να τον κρατήσουν», αναφέρεται και την ίδια στιγμή, ο Μιχαΐλοφ αναφέρει σε σύντομη ατάκα του: «Δεν έχω διαπραγματευτεί με κανέναν, αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας».

Διαβάστε επίσης: Δεν δίνει δεκάρα για Μιχαΐλοφ – «Ανήκω στην Ομόνοια»

Παράλληλα, δημοσιεύεται μεγάλη συνέντευξη του Βούλγαρου κίπερ στην ιστοσελίδα «Blitz». Σ’ αυτήν, ο Μιχαΐλοφ ήταν λαλίστατος, αφού πέραν από την Ομόνοια, αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Ιβάιλο Πέτεφ.

«Τελείωσα τη σεζόν με την Ομόνοια και κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο πήγα, με μια παύση διάρκειας πέντε εβδομάδων λόγω τραυματισμού. Κατάφερα να παίξω στα περισσότερα παιχνίδια, γι’ αυτό πήγα άλλωστε βραχυπρόθεσμα και χωρίς προετοιμασία. Από τη Σόφια που έκανα ατομική προπόνηση, πήγα εκεί και μετά από δέκα μέρες έπρεπε να παίξω ένα παιχνίδι. Με τον καιρό κατάφερα να βελτιώσω την φόρμα μου, και έπαιξα 11-12 παιχνίδια κάτι που ήταν σημαντικό για εμένα. Από εδώ και πέρα θα δούμε. Άλλαξε η διοίκηση, το Δ.Σ. και ο προπονητής», είπε και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν οι Βούλγαροι για Μιχαΐλοφ

«Γενικά, η Ομόνοια τώρα γίνεται ένας ολοκαίνουριος σύλλογος. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει, αλλά περιμένω στο άμεσο μέλλον να έχω εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα με την Ομόνοια. Γενικά κατά τη διάρκεια που ήμουν στην ομάδα με δύο ήττες καταφέραμε να χάσουμε ολόκληρη τη σεζόν. Χάσαμε την ευκαιρία να παλέψουμε για μια θέση στην πρώτη τετράδα και αποκλειστήκαμε από το κύπελλο. Δεν έπαιξα σε αυτά τα παιχνίδια επειδή ήμουν τραυματισμένος, δυστυχώς. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και οι οπαδοί ήταν αρκετά απογοητευμένοι. Γι’ αυτούς η σεζόν ήταν αποτυχημένη όπως και για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι ο καιρός που πέρασα στην Ομόνοια, ήταν μια άσχημη περίοδος, λέω απλά τα γεγονότα. Η Ομόνοια είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλή κόσμο και η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να παλεύει για τον τίτλο και να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε χρόνο».

Διαβάστε επίσης: «Αλμυρός» ο Μιχαΐλοφ, αξιώνει τα διπλάσια χρήματα!

Κληθείς να αναφερθεί στον Ιβάιλο Πέτεφ, είπε: «Δεν μπορώ να πω. Αυτά είναι εσωτερικά πράγματα του συλλόγου. Όλοι έχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα, έχω και εγώ την δική μου, αλλά είναι ένα θέμα που είναι μεταξύ της διοίκησης και του Πέτεφ. Δεν είναι δική μου δουλειά, ο καθένας έχει την άποψη του».

Πατήστε εδώ για να δείτε αυτούσια τη συνέντευξη του Βούλγαρου διεθνούς κίπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ