aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜια τετράδα διεκδικεί θέση

Μια τετράδα διεκδικεί θέση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εικόνα της Ομόνοιας μεσοαμυντικά (και πάλι) προβλημάτισε, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια στον Πάμπο Χριστοδούλου να κάνει σκέψεις για διορθωτικές κινήσεις. Αυτές θα αφορούν, είτε εσωτερικές, είτε με την επιλογή παικτών που έμειναν στον πάγκο σε προηγούμενα ματς. Παράλληλα, θα προκύψει υποχρεωτικά και μια αλλαγή στην επίθεση, αφού θα μείνει εκτός ο τραυματίας Χριστοφή.

Στη μεσαία γραμμή, στη θέση του ανασταλτικού μέσου είναι ορατό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μαργκάσα και ο Καντέ να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. «Παίζει» και το σενάριο, ακόμη, να μετακινηθεί ο Γουίλιαμ Σοάρες ως «κόφτης» και να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, είτε ο Κατελάρης, είτε ο Εκίθα που είναι έτοιμος.

Επίσης, ο Φελτχούιζεν ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο και να υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία. Το κενό του Χριστοφή θα καλύψει ο Γκονσάλες, ενώ εάν επιλέξει το 4-4-2 τότε θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και ο Λόπες και θα μείνει στον πάγκο ο Κανού. Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις, στις οποίες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τις επιλογές και το σχήμα του Πάμπου Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ