aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Μία στιγμή που πρέπει να ζήσω…»

«Μία στιγμή που πρέπει να ζήσω…»

Ο Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Ελλάδα, τον στόχο για το μέλλον και τη δική του απόδοση.

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: Είναι πολύ καλό το κλίμα. Αρχίσαμε την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, που θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε, είναι το στοίχημα να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε δυνατοί, έχουμε νέο προπονητή, με νέες ιδέες, νέο στυλ, είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Για τον Ραν Μπεν Σιμόν: Ο προπονητής προσπαθεί να μας κάνει οικογένεια, να είμαστε ενωμένοι. Να κάνουμε το επόμενο βήμα, να βελτιωθούμε και πάντα προσπαθεί να φτιάξει ένα καλό κλίμα.

Για αυτά που «ακούγονται» για την Ελλάδα: Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε με μεγάλο σεβασμό προς την Ελλάδα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να είμαστε δυνατοί για να κερδίσουμε.

Αν μπορεί να γίνει το μεγάλο βήμα: Είναι αυτό που θέλουμε όλοι, πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλούς παίχτες και τώρα φτιάχνουμε μία δυνατή ομάδα. Ο προπονητής μας μεταφέρει την ιδέα πως αν είμαστε ενωμένοι και δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Πως νιώθει που αγωνίζεται στην Εθνική: Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Αγαπώ αυτή τη χώρα, δούλεψα σκληρά για να αγωνιστώ στην Εθνική και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω.

Για τη φόρμα που βρίσκεται: Κάθε παιχνίδι για εμένα είναι μία στιγμή που πρέπει να ζήσω. Θέλω να δίνω τα πάντα, όταν είμαι στην Ομόνοια να κερδίσει η Ομόνοια, όταν είμαι στην Εθνική να κερδίσει η Εθνική. Προσπαθώ συνέχεια να τα δίνω όλα για να παίζω καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ