aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜια νίκη μακριά από τον τίτλο o Παφιακός

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο o Παφιακός

Green Air Παφιακός «αγγίζει» τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας Ανδρών. Στον πρώτο τελικό απέναντι στην Ομόνοια κέρδισε μέσα στη Σάλα του Κλειστού «Αφροδίτη» την Ομόνοια με 3-0 σετ και χρειάζεται μόλις μια νίκη για να σηκώσει το πρωτάθλημα μετά το 2006. Ο αγώνας έγινε σε ένα σχεδόν κατάμεστο «Αφροδίτη».

Οι «γαλάζιοι» εκμεταλλευόμενοι το ισχυρό σέρβις πήρε τυην πολύτιμη νίκη και πάει τη Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018  στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος. Η Ομόνοια που δεν είχε λύσεις πέραν από τον Σιντιμπέ έχασε και  βρίσκεται με 0-3 πίσω στις νίκες. Πλέον θα προσπαθήσει για να γυρίσει τα δεδομένα αρχής γενομένης από τη Δευτέρα στην έδρα της. Άλλωστε, γνωρίζει ότι χρειάζεται τέσσερεις νίκες για να πανηγυρίσει.

Κ. Καμπερίδης: «Δεν τέλειωσε τίποτε, υπάρχει πίεση»

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο προπονητής του Green Air Παφιακού Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε ότι έστω και με το 3-0 στις νίκες δεν τέλειωσε τίποτε. Όπως υπάρχει πίεση στους τελικούς τους και η ομάδα του δεν βλέπει τον επόμενο αγώνα ως αγώνα τίτλου, αλλά να παίξει καλά.

Γ. Καλματζίδης: «Δεν σταματήσαμε το σέρβις τους»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Καλματζίδης  μιλώντας στη Cytavision παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε λάθη στον τρόπο αντιμετώπισης του σέρβις των αντιπάλων. Ανέφερε ακόμα ότι θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης των λαθών ενόψει του επόμενου τελικού. Ερωτηθείς eάν κόστισε ο τραυματισμός του Αχιλλέα Πετρακκίδη ο Ελλαδίτης κόουτς ανέφερε ότι αυτό είναι κάτι το θεωρητικό..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ