aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜία ευκαιρία ακόμα για τον Κάρβερ

Μία ευκαιρία ακόμα για τον Κάρβερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προβληματισμός της διοίκησης από τη νέα κακή εμφάνιση στο ματς με την Καρμιώτισσα, παρόλο που η Ομόνοια ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα, έγινε ακόμη πιο έντονος. Κυρίως γιατί οι υποσχέσεις που έλαβε από την τεχνική ηγεσία για βελτίωση της ομάδας δεν διαπιστώνει να υλοποιούνται εντός αγωνιστικού χώρου. Εντούτοις, εξαντλεί όλα τα περιθώρια υπομονής και πιστώνει για άλλη μια φορά τον Τζον Κάρβερ και τους συνεργάτες του.

Πιστεύει στη δουλειά που γίνει στο «Ηλίας Πούλλος», τις άριστες συνθήκες που επικρατούν στα αποδυτήρια και τον σεβασμό που τρέφουν οι ποδοσφαιριστές στον Άγγλο τεχνικό. Γι’ αυτό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρόλο που κάποια έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη, εξαντλούν όλα τα περιθώρια αναμένοντας ότι έστω και ετεροχρονισμένα θα διαφανεί η αλλαγή στην απόδοση της ομάδας.

Στη χθεσινή τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε ανάλυση της κατάστασης. Δεν θέλουν να πάρουν βεβιασμένες αποφάσεις και δεν παρασύρονται από την αντίδραση του κόσμου αφού τα παραδείγματα των προηγούμενων χρόνων, με απομάκρυνση του προπονητή, δεν επέφεραν τεράστια αλλαγή. Εκφράστηκε η άποψη πως, αυτό που θα πρέπει να γίνει τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι να ασκήσουν έλεγχο στο τεχνικό τιμ και να ξεκαθαρίσουν για άλλη μια φορά τις απαιτήσεις τους.

Ακόμη κι έτσι, το ματς με τον Απόλλωνα την προσεχή Κυριακή στο Τσίρειο, κρίνεται σημαντικό αν όχι καθοριστικό για το μέλλον του Τζον Κάρβερ στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Και δεν έχει να κάνει κατ’ ανάγκη με το αποτέλεσμα αλλά με την εμφάνιση.

Αν η ομάδα παρουσιάσει βελτίωση σε τομείς που έβαλε αδυναμία στα προηγούμενα ματς, τότε καλώς. Αν όχι, τότε δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια από δραστικά μέτρα που θα αγγίξουν την τεχνική ηγεσία. Ο Νίκος Νταμπίζας, που βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα και παρακολούθησε μάλιστα τον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ