aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜια ανάσα από το να κλείσει το deal

Μια ανάσα από το να κλείσει το deal

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της Ομόνοιας και τους εκπροσώπους της εταιρείας Masterstar trading Ltd συνεχίζονται. Όπως πληροφορούμαστε είναι σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι αντιπρόσωπος των κλιματιστικών «Gree» στην Κύπρο και το λογότυπό της ήταν στο μπροστινό μέρος της φανέλας της Ομόνοιας, για πρώτη φορά στον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ. Αν λέει κάτι αυτό, το λογότυπο της «Gree» ήταν στη φανέλα των παικτών της Ομόνοιας στο προχθεσινό φιλικό με την ΑΕΖ Ζακακίου.

Στόχος των παραγόντων του συλλόγου της Λευκωσίας είναι να κλείσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία και να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό το σωματείο. Ίσως και εντός της βδομάδας να προκύψει οριστική κατάληξη και ανακοίνωση της συνεργασίας. Το γεγονός ότι η Ομόνοια προχωρεί σε συμφωνίες με νέους χορηγούς, συγκαταλέγεται στα θετικά της διοίκησης Αντώνη Τζιωνή.

Ακόμη, όπως πληροφορούμαστε, η Ομόνοια είναι κοντά σε συμφωνία και με εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα για χορηγία που δεν αφορά παρουσία του λογότυπού της στη στολή της ομάδας, αλλά θα έχει να κάνει με εκδηλώσεις και άλλα. Γενικά γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για εξεύρεση οικονομικών πόρων και είναι σε καλό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ