aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜία ανάσα από Μπουκουβάλα (προτίμησε τον ΠΑΣ αντί την Ομόνοια)

Μία ανάσα από Μπουκουβάλα (προτίμησε τον ΠΑΣ αντί την Ομόνοια)

Κοντά στην πέμπτη του μεταγραφή μετά από εκείνες των Ντόλοβατς, Δώνη, Κόντε και Μαμπουλού είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Μπορεί από τον Ηρακλή να βγαίνει πως ο παίκτης θα περιμένει για λίγο ακόμα εκείνον, όμως, αυτό διαψεύδεται από την πλευρά του 28χρονου, ο οποίος έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είχε κι άλλες εναλλακτικές, όπως, η Ομόνοια, αλλά στην επαφή που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (25/7) ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπήρξε ταύτιση απόψεων για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η καθοριστική μέρα για να δώσουν τα χέρια ΠΑΣ Γιάννινα και Μπουκουβάλας θα είναι η Τρίτη (26/7) με τις πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συμφωνία να είναι πολλές, αφού άνθρωπος από το περιβάλλον του Αγρινιώτη τονίζει πως «είναι πολύ κοντά, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα τελειώσει άμεσα».

Το μόνο αρνητικό για τους Ηπειρώτες είναι πως δεν θα είναι σε θέση να δηλώσουν τον δεξιό οπισθοφύλακα στην ευρωπαϊκή τους λίστα, αφού έφυγε από τον «Γηραιό» μέσω προσφυγής και χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να πάρει την ελευθέρας του.

Από εκεί και πέρα, με μία απουσία έγινε η προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο Νικολιάς από την Κυριακή (24/7) αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Τέλος, ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί για την επόμενη χρονιά, αλλά και δύο φιλικά. Το περιβραχιόνιο θα φορούν οι Αλέξης Μιχαήλ, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, Άντι Λίλα και Νόε Ακόστα, ενώ η ΠΑΕ ενημέρωσε πως στα Ιωάννινα «θα διεξαχθούν δύο φιλικοί αγώνες προετοιμασίας την Κυριακή 31.07 με την Κέρκυρα (18:30, Ζωσιμάδες) και την Δευτέρα 08.08 με τον Παναιτωλικό (18:30, Ζωσιμάδες)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ