aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετράει επιπλέον… δύναμη ο Κάρβερ

Μετράει επιπλέον… δύναμη ο Κάρβερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε χθες νωρίς το απόγευμα στην Κύπρο. Το πρωί, πριν η αποστολή πάρει τον δρόμο της επιστροφής, η ομάδα προπονήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Για αύριο η τεχνική ηγεσία θα παραχωρήσει ρεπό και η προετοιμασία για τον επαναληπτικό θα αρχίσει την Κυριακή.

Ο Τζον Κάρβερ θα έχει αυξημένες επιλογές, καθώς θα είναι στη διάθεσή του ο Χριστοφή που για προληπτικούς λόγος έμεινε εκτός 18άδας προχθές. Ακόμη, οι Νασιμέντο και Σοϊλέδης θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και σε θέση να διεκδικήσουν παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Ο πρώτος ήταν στον πάγκο στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ και ο δεύτερος στην εξέδρα.

Αν και νωρίς, ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές, ιδιαίτερα στην άμυνα που παρουσιάστηκαν και πάλι αδυναμίες. Ίσως βρεθούν στο αρχικό σχήμα και τα δύο πρόσφατα αποκτήματα, Νασιμέντο και Σοϊλέδης.

Εφόσον ο τελευταίος κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, τότε ο Μαργκάσα θα διεκδικήσει θέση στην μεσαία γραμμή. Αναλόγως σε ποια κατάσταση θα είναι ο Χριστοφή θα αποφασιστεί αν θα βρεθεί στην ενδεκάδα ή αν θα μείνει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ