aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετεγγραφές: Βρίσκει εμπόδια ο Πάμπος, αλλά αισιοδοξεί

Μετεγγραφές: Βρίσκει εμπόδια ο Πάμπος, αλλά αισιοδοξεί

Στην προσπάθειά του να αποσπάσει την υπογραφή όσο το δυνατό καλύτερων ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της Ομόνοιας τη νέα σεζόν, ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκει ως εμπόδιο και αντικειμενικές δυσκολίες.

Ποιες είναι αυτές; Σας τις παραθέτουμε παρακάτω…

1. Το μπάτζετ που δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό. Θέλοντας, όμως, να κάνει «δικούς του» ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσουν τις απαιτήσεις τους, να είναι κοντά στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου. Αυτό επιβάλλει υπομονή, γι’ αυτό και παρατηρείται σχετική καθυστέρηση στην υλοποίηση μετεγγραφών. Επίσης, ο όρος που θέτει η Ομόνοια για περίοδο χάριτος στην καταβολή του μισθού, είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζει θετικά από τους ποδοσφαιριστές.

2. Η απουσία της ομάδας από την Ευρώπη, είναι λογικό να λειτουργεί σε κάποιο βαθμό αρνητικά στην απόφαση ενός ποδοσφαιριστή για να πει το «ναι». Στην περίπτωση που έχει πρόταση από ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και του προσφέρει συμβόλαιο κοντά σ’ αυτό που του δίνει η Ομόνοια, είναι πιθανό να την αποδεχθεί και να γυρίσει την πλάτη στους πράσινους.

3. Επίσης, το κυπριακό πρωτάθλημα δεν αποτελεί και τον πιο ελκυστικό προορισμό για ποδοσφαιριστές που έχουν την προοπτική να αγωνιστούν σ’ ένα πιο προηγμένο.

Οι τρεις πιο πάνω λόγοι, δυσκολεύουν την προσπάθεια του Κύπριου τεχνικού, όμως το παλεύει με κάθε τρόπο για να φτιάξει μια δυνατή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ