aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετά τον Λοτίνα... ο Πάμπος!

Μετά τον Λοτίνα… ο Πάμπος!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ούτε ο Πάμπος Χριστοδούλου κατάφερε να βγει νικητής από τον «ηλεκτρικό» πάγκο της Ομόνοιας! Το ανακοινωθέν του προαναγγελθέντος διαζυγίου βγήκε χθες το απόγευμα, μετά το τέλος της πολύωρης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του «τριφυλλιού» κι ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση του Κύπριου τεχνικού με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Αντώνη Τζιωνή. Μαζί με τον τέως πλέον τεχνικό των πρασίνων αποχωρούν και οι συνεργάτες του Σωτήρης Χαραλάμπους, Ανδρέας Μαυρή και Ανδρέας Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Τέλος ο Πάμπος από την Ομόνοια

Πλέον, οι πρωτευουσιάνοι αναζητούν τον διάδοχό του, με τα ονόματα των Κετσπάγια, Λάρκου και Χριστοφόρου να βγαίνουν ήδη στον αφρό της επικαιρότητας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» το Διοικητικό Συμβούλιο φαίνεται αποφασισμένο να προχωρήσει στη λήψη και άλλων μέτρων, που θα αφορούν στους ποδοσφαιριστές κι ευρύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου η Ομόνοια να καταφέρει να ορθοποδήσει μετά από τις τελευταίες αποτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Από τις Πλάτρες στο τέλος 54 λέξεων…

Ποιος να το φανταζόταν πριν λίγους μήνες ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Κανείς! Όλα έμοιαζαν ιδανικά, αφού με το άκουσμα της πρόσληψης του Πάμπου Χριστοδούλου ένας αέρας αισιοδοξίας μετά από χρόνια είχε φυσήξει πάνω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι. Η διοίκηση στήριξε πολλά στο πρόσωπο του 50χρονου τεχνικού, το ίδιο και ο κόσμος που συσπειρώθηκε και το έδειξε έμπρακτα με αγορά χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας. Και τελικά μέσα σε τρεις μήνες τα πάντα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Διαβάστε επίσης: Τιμούρ-Λάρκου-«Χρι-Χρι»

Η ταφόπλακα στη συνεργασία του Πάμπου Χριστοδούλου με την Ομόνοια, μπήκε μετά τη βαριά και ντροπιαστική ήττα από την ΑΕΚ (0-5) και έτσι ο έμπειρος προπονητής δεν θα μακροημερεύσει στο «Ηλίας Πούλλος», όπως πολλοί πίστευαν. Μάλιστα, η αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου καταγράφεται ως η δεύτερη πιο γρήγορη σε επίσημα ματς του «τριφυλλιού», αμέσως μετά από την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΜΠΟΛΕΘΡΙΑ!

Το ρεκόρ απόλυσης κατέχει ο Άνχελ Λοτίνα, ο οποίος προσελήφθη Ιανουάριο (6/1/14) και απομακρύνθηκε ένα μήνα μετά. Από τη σεζόν 2010-11 επί εποχής Λεμονή μέχρι και σήμερα, όπου η Ομόνοια μένει μακριά από την κατάκτηση του μεγάλου… στέμματος, εννέα προπονητές αποτέλεσαν ξένο σώμα για τον σύλλογο. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, είδαν την πόρτα εξόδου από το «Ηλίας Πούλλος» οι Λεμονής, Μπάγιεβιτς, Λάρκου, Σαβέφκσι, Καϊάφας, Μιλόγεβιτς και Κάρβερ.

Διαβάστε επίσης: Aκόμα μία απόφαση του Δ.Σ. της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ