aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετά τις προκλήσεις, συλλήψεις και χειροβομβίδες!

Μετά τις προκλήσεις, συλλήψεις και χειροβομβίδες!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μετά από μεγάλη επιχείρηση και επιδρομή της Αστυνομίας του Ισραήλ συνελήφθησαν χθες και προχθές 50 οπαδοί της Μπεϊτάρ, αντιπάλου της Ομόνοιας στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας κάνουν αναφορά πως «ακόμη είναι η αρχή και θα υπάρχει συνέχεια», ενώ στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.sport5.co.il δημοσίευονται φωτογραφίες από τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από τους χούλιγκαν.

Κατασχέθηκαν 20 χειροβομβίδες αναισθητοποίησης, ένα κιλό εκρηκτικής ύλης, δύο χειροβομβίδες αερίου, δύο χειροβομβίδες καπνού. Παράλληλα, κατηγορούνται και για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος οπαδού της Χάποελ Τελ Αβίβ (επίθεση με τσεκούρι).

Πάντως, οι οργανωμένοι φίλοι της Μπεϊτάρ σχετίζονται με εξτρεμιστικές οργανώσεις («La Familia»), ενώ κάποιοι από τους συλληφθέντες βρέθηκαν και την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο στο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια.

Οι Ultras της «La Familia» θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι στο Ισραήλ, αφού ενθαρρύνουν το ρατσισμό και τη βία. Αλλωστε, είχαν βάλει φωτιά στο γραφείο του συλλόγου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία με δυο μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές!

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλο το δημοσίευμα και πιο κάτω τα αντικείμενα που βρέθηκαν στα χέρια των οπαδών της Μπεϊτάρ.

625767625768

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ