aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜεσοβδόμαδα κλείνει ο νέος προπονητής της Ομόνοιας

Μεσοβδόμαδα κλείνει ο νέος προπονητής της Ομόνοιας

Μετά το ναυάγιο με τον Ντάνιελ Πογιάτος (φωτό), η πρόσληψη προπονητή αποτελεί ξανά προτεραιότητα για τον Άνχελ Γκόμεθ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής μελετά ξανά υποψηφίους, οι οποίοι βρίσκονταν στη λίστα του προτού καταλήξει στον Καταλανό.

Διαβάστε επίσης: Μαργκάσα: Οι ελπίδες που… έγιναν θρύψαλα

Ωστόσο, είναι φυσικό να πέφτουν και νέα ονόματα στο τραπέζι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις της Ομόνοιας, το θέμα δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ και στόχος είναι εντός της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη. Μετά την πρόσληψη προπονητή, θα προχωρήσει και η στελέχωση των μελών του τεχνικού επιτελείου.

Διαβάστε επίσης: Ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του Άλεξ Σοάρες

Από εκεί πέρα, αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, επικρατούσα ημέρα έναρξη της προετοιμασίας της Ομόνοιας είναι η Δευτέρα 2 Ιουλίου, δηλαδή σε 15 ημέρες. Από ένα σημείο και έπειτα, το σκηνικό θα μεταφερθεί στις Πλάτρες, ενώ το βασικό σκέλος των καλοκαιρινών προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς και τα φιλικά που θα πραγματοποιήσουν οι πράσινοι.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στο θέμα προπονητή… και τώρα τρέχει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ