aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜέσα οι Άρνασον-Κωνσταντινίδης και βασικός ο Ισλανδός

Μέσα οι Άρνασον-Κωνσταντινίδης και βασικός ο Ισλανδός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Στην αποστολή του Άκη Ιωακείμ βρίσκονται οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Κάρι Άρνασον

Ως γνωστόν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μαργκάσα λόγω κίτρινων καρτών. Το κενό που αφήνει στη μεσαία γραμμή θα το καλύψει ο Κατελάρης (τη θέση διεκδικεί και ο Τουρέ), που θα μετακινηθεί από το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου θα επανέλθει μετά από ενάμιση και πλέον μήνα ο Άρνασον.

Ο Ισλανδός διεθνής παρουσιάζεται έτοιμος και από τη στιγμή που αγωνίστηκε και για ένα 90λεπτο με την εθνική του ομάδα, ο Ιωακείμ δεν βλέπει τον λόγο να μην του δώσει σήμερα την ευκαιρία. Άλλωστε, σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς απέναντι σε μια ικανή επιθετικά ομάδα, η παρουσία του έμπειρου Άρνασον κρίνεται αναγκαία. Οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα διατηρήσουν τη θέση τους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Αντρέα Παναγιώτου, Μάριο Δημητρίου, Καρλίτος Σοάρες, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Άρη Σοϊλέδη, Κάρι Άρνασον, Λούκα Βύντρα, Μπρούνο Νασιμέντο, Αντρέα Φραγκέσκου, Φάνο Κατελάρη, Μπλάτι Τουρέ, Νικάντρο Μπρέεβελντ, Τζεόρτζε Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Στεφάν Αζίζ, Κλέιτον Σίλβα, Σάκη Κύπρου, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά και Ματ Νταρμπισάιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ