aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε τον Πέτεφ, τούς άνοιξε για τα καλά η όρεξη

Με τον Πέτεφ, τούς άνοιξε για τα καλά η όρεξη

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα στατιστικά της Ομόνοιας από το ντεμπούτο του Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο μέχρι το τελευταίο ματς με τον Άρη, είναι εκπληκτικά και ουδείς το αμφισβητεί. Με τον Βούλγαρο προπονητή, η Ομόνοια μετράει έως τώρα δέκα ματς, από τα οποία κερδήθηκαν 25 βαθμοί και χάθηκαν μόλις πέντε (οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα / 26 γκολ υπέρ και 8 κατά).

Διαβάστε επίσης: Δεν παίχτηκε η παρτίδα της ακόμη…

Όσον αφορά στις ομάδες της πρώτης εξάδας, ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία του δέκα ματς έχασε μονάχα τρεις πόντους, ο Απόλλωνας εννέα, η Ανόρθωση 10, η ΑΕΚ 13 και η ΑΕΛ 12. Η Ομόνοια, στα 13 ματς με τον Πάμπο Χριστοδούλου, πήρε μόλις 19 βαθμούς και χάθηκαν 20 (πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες / 22 γκολ υπέρ και 24 κατά).

Διαβάστε επίσης: Χαλαρά, η ζωή με τον Πέτεφ είναι πιο ωραία!

Αναμφίβολα, τα εξαιρετικά μέχρι στιγμής στατιστικά των πρασίνων με τον Πέτεφ και το γεγονός πως ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά απώλεσαν πολλούς βαθμούς, είναι στοιχεία τα οποία ανοίγουν την όρεξη στην κόσμο της Ομόνοιας και η αισιοδοξία πως η σεζόν δεν θα πάει χαμένη μεγαλώνει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το τραγικό ξεκίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ