aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε το... ακουστικό στο χέρι στην Ομόνοια για Μακάρειο

Με το… ακουστικό στο χέρι στην Ομόνοια για Μακάρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλη μια συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, από τις πολλές των τελευταίων εβδομάδων, που αναμένουν με ανυπομονησία στην Ομόνοια. Στις 12:00 το Δ.Σ. του Οργανισμού θα συνεδριάσει και παρόλο που το θέμα παραχώρησης ή όχι του Μακαρείου σταδίου δεν βρίσκεται στην ατζέντα, όπως πληροφορούμαστε, δεν αποκλείεται να συζητηθεί με την ελπίδα ότι θα υπάρξει και απόφαση.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, εφόσον έχουν ενώπιον τους τη μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών, αντικειμενική και πλήρη εικόνα, καλούνται να λάβουν απόφαση. Το θέμα έχει παρατραβήξει χρονικά και στην Ομόνοια θέλουν να γνωρίζουν ποια είναι η απόφαση του ΚΟΑ, ώστε αν είναι αρνητικός να προβούν σε ενέργειες που θα τους διασφαλίσουν έδρα τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο.

Στην Ομόνοια το έκαναν ξεκάθαρο πως, θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους το Μακάρειο στάδιο για τα επόμενα 3-4 χρόνια, αφού πρόθεσή τους είναι η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Θα συνδράμουν οικονομικά, με το ποσό που θα δαπανήσουν για ανακαίνιση του Μακαρείου να το προσφέρουν ως εισφορά στον κυπριακό αθλητισμό. Κίνηση που δεν θα πρέπει να παραγνωριστεί από τον ΚΟΑ, τις υπηρεσίες του και τον Γενικό Ελεγκτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ