aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε τις βαλίτσες στο χέρι για την Μπόκα Τζούνιορς ο Μότα!

Με τις βαλίτσες στο χέρι για την Μπόκα Τζούνιορς ο Μότα!

Την ετοιμότητά του να πάρει το… πρώτο αεροπλάνο και να πάει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς, δήλωσε ο Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός αμυντικός μιλώντας στο «Enganche Radio for Club 94.7», αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει τη μετεγγραφή του συμπατριώτη του και θρύλου της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην ιστορική ομάδα της Αργεντινής.

«Εξαιτίας του χαρακτήρα του ο Ντε Ρόσι είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για την Μπόκα», ανέφερε αρχικά ο Μάρκο Μότα και συμπλήρωσε: «Η Μπόκα στην Ιταλία θεωρείται ένας εξαιρετικός σύλλογος, με ένα υπέροχο γήπεδο και φανταστικό κοινό, ίσως το καλύτερο στον κόσμο».

Ο Μάρκο Μότα που αποχώρησε πρόσφατα από την Ομόνοια δήλωσε, πάντως, την ετοιμότητά του να μετακομίσει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα. «Αν ο Νίκο (Μπουρντίσο) με καλέσει, έχω έτοιμες τις βαλίτσες», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής των πρασίνων και έδωσε… πάσα στον Τεχνικό Διευθυντή της Μπόκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ