aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Με την Ομόνοια από νούμερο τρία, σε νούμερο ένα ο Ουζόχο»

«Με την Ομόνοια από νούμερο τρία, σε νούμερο ένα ο Ουζόχο»

Δεν πέρασε απαρατήρητο το θετικότατο ντεμπούτο του Φράνσις Ουζόχο με τη φανέλα της Ομόνοιας. Τα διεθνή ΜΜΕ παρακολουθούν την πορεία του διεθνούς τερματοφύλακα, αφού πέραν της παρουσίας του στην Εθνική Νιγηρίας ανήκει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, γεγονός που τον καθιστά περιζήτητο.

Η ιστοσελίδα brila.net κάνει αναφορά στο ντεμπούτο του Ουζόχο με τη φανέλα της Ομόνοιας και τονίζει πως μέσω των εμφανίσεων του στην ομάδα της Λευκωσίας επιδιώκει να επανακτήσει τη θέση βασικού στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο τερματοφύλακας των «Σούπερ Αετών» πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο για λογαριασμό της Ομόνοιας στη νίκη με 2-0 επί της Δόξας. Ο Ουζόχο πήρε μετεγγραφή στην Ομόνοια ως δανεικός από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αναμενόταν ότι θα υπερασπιζόταν την εστία των πρασίνων, αφήνοντας πίσω του μία πολύ δύσκολη σεζόν που είχε πέρυσι.

Τα γκολ των Ντάρμπισαϊρ και Μποτεάκ εξασφάλισαν στην Ομόνοια τη νίκη στην αρχή της σεζόν και ελπίζει να εδραιωθεί στα ψηλά της βαθμολογίας με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η απόδοση και οι επιδόσεις της Ομόνοιας θα λειτουργήσουν υπέρ του Ουζόχο, ο οποίος ελπίζει να ανακτήσει τη θέση βασικού και στην Εθνική Νιγηρίας, στην οποία από βασικός έχει μετατραπεί σε τρίτη επιλογή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ