aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Με γεμάτο γήπεδο, αυξάνονται οι πιθανότητες για το 3-1»

«Με γεμάτο γήπεδο, αυξάνονται οι πιθανότητες για το 3-1»

Την τεράστια σημασία της παρουσίας του κόσμου της Ομόνοιας στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παφιακό για την τελική φάση του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας την ερχόμενη Πέμπτη, υπογράμμισε ο προπονητής της Ομόνοιας, Σάββας Σάββα, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο Σάββας Σάββα τόνισε πως αναμένει ακόμη πιο δύσκολο το νέο ραντεβού με τον Παφιακό, σημειώνοντας πως πιο κοντά στη νίκη θα φτάσει η ομάδα που θα περιορίσει τα λάθη της και θα επιδείξει περισσότερη θέληση.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Σάββα ανέφερε: «Είναι σημαντικό το ότι έχουμε σπάσει την έδρα του Παφιακού, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Παφιακός απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε την Πέμπτη να φτάσουμε στο 3-1, κάτι που θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του τίτλου. Περιμένουμε ακόμη πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα, καθώς ο αντίπαλος θα επιχειρήσει να αποκτήσει ξανά πλεονέκτημα έδρας. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Όσο αφορά το πού θεωρεί ο ίδιος πως θα κριθεί το παιχνίδι της Πέμπτης, σημείωσε: «Περιμένω πως το παιχνίδι θα το κερδίσει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και αυτή που θα επιδείξει περισσότερο πάθος, θέληση και “δίψα” για κατάκτηση του τίτλου. Από τα προηγούμενα παιχνίδια, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι ισάξιες. Ασφαλώς την Πέμπτη θα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, την παρουσία του κόσμου μας».

Ο προπονητής ζήτησε την στήριξη του κόσμου της Ομόνοιας: «Επιβάλλεται την Πέμπτη να έχουμε πραγματικό πλεονέκτημα έδρας. Ο κόσμος της Ομόνοιας ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέψει το στάδιο “Ελευθερία” σε μία καυτή έδρα, πάντα στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας. Είναι κλειδί η παρουσία του κόσμου μας. Με ένα γεμάτο γήπεδο, τότε αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για να πετύχουμε το 3-1 και να πλησιάσουμε στην κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, στο στάδιο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ