aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Με ένα εκατομμύριο ευρώ η Ομόνοια μπορεί να πει το ναι για Φαμπιάνο»

«Με ένα εκατομμύριο ευρώ η Ομόνοια μπορεί να πει το ναι για Φαμπιάνο»

Ένα βήμα παραπέρα πάει η ιστοσελίδα sportime.gr, το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο. Αυτή τη φορά το δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας αναφέρεται στο ποσό (1 εκατομμύριο), με το οποίο ενδεχομένως οι πράσινοι θα δώσουν το «οκ» στον Βραζιλιάνο, για να πάει στην ομάδα του Πειραιά.

Το δημοσίευμα:

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ψάχνει τον γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό του. Υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον Φαμπιάνο. Που με 1 εκατ. ευρώ η Ομόνοια μπορεί να πει το ναι για να τον αφήσει να φύγει.

Ο 33χρονος άσος έχει εμπειρία τέτοια, που μπορεί να βοηθήσει τον Τζολάκη. Να του δώσει κι άλλη βοήθεια. Κάτι που θέλουν και οι Πειραιώτες.

Το βιογρραφικό του είναι εξαιρετικό. Παρά το γεγονός πως εργάζεται στην Κύπρο. Έχει περάσει από Σάο Πάολο. Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Μόλις το 2019 έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφραστεί θετικά πολλές φορές. Τον ξέρει καλά. Η πλευρά του Φαμπιάνο επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον. Αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις. Με τον ελεύθερο Κρίτσιουκ αν είναι μια από αυτές. Και δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να πάει σε ακριβή λύση, για τον άσο!

Να σημειωθεί πως για την θέση κάτω από τα γκολπόστ στο ρόστερ υπάρχει και ο Κρίστινσον. Διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας. Με πολλές συμμετοχές. Δεν υπολογίζεται για πρώτος. Αλλά είναι μια εξαιρετική λύση και άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ