aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε… εφεδρική άμυνα για το «διπλό» η Ομόνοια

Με… εφεδρική άμυνα για το «διπλό» η Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεύτερη εξόρμηση στο Τσίρειο μέσα σε λίγες ημέρες για την Ομόνοια. Μετά τον Απόλλωνα, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, σε ένα υψίστης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, το οποίο θέλει πάση θυσία να κερδίσει για να ψαλιδίσει τη διαφορά από τη σημερινή του αντίπαλο και κυρίως να διατηρήσει την επαφή του με τις ομάδες που προπορεύονται και βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Αινιγματική ανάρτηση από τη Θύρα 9!

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη ήττα ίσως βάλει ταφόπλακα στα όνειρά τους για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν ούτε από αυτό το παιχνίδι, αφού θα απουσιάζουν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, Γουίλιαμ Σοάρες και Φάνος Κατελάρης, λόγω καρτών.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη μία παραίτηση στο Δ.Σ. της Ομόνοιας

Το ένα κενό θα καλύψει ο Λούκας Βύντρα, ενώ για το άλλο ερίζουν τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Μαντούρο, Μπρέεφελτ και Εκίθα. Οι Αντόνια και Κιπιάνι διεκδικούν φανέλα βασικού για να καλύψουν το αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Μιχαΐλοφ επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι υπόλοιποι θα διατηρήσουν τη θέση τους.

Διαβάστε επίσης: Η χειρότερη με τον Πέτεφ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ