aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Με €5.000.000 η Ομόνοια μπορεί να δώσει πακέτο Λοΐζου και Τζιωνή»

«Με €5.000.000 η Ομόνοια μπορεί να δώσει πακέτο Λοΐζου και Τζιωνή»

Νέο εξ Ελλάδος δημοσίευμα εμπλέκει τους Λοΐζου, Τζιωνή και Βαλακάρι σε μετεγγραφικά σενάρια με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα sportdog.gr, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται, η Ομόνοια δεν αποκλείεται με ένα ποσό κοντά στα 4,5 με 5 εκατομμύρια ευρώ να δώσει πακέτο τους δύο παίκτες. Αναφορά γίνεται και στον Φινλανδό διεθνή της Πάφος FC, για τον οποίο όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ η παφιακή ομάδα δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα:

Το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα της Κύπρου έχει στρέψει ο Δικέφαλος, καθώς πρόσφατα βρέθηκε ο Κώστας Λαγωνίδης στη Μεγαλόνησο για να παρακολουθήσει παίκτες για λογαριασμό της ομάδας.

Ποιοι παίκτες είναι αυτοί; Οι Λοΐζος Λοΐζου και Μαρίνος Τζιωνής, της Ομόνοιας, αλλά και ο Όνι Βαλακάρι, της Πάφου, που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο κυπριακό πρωτάθλημα. Και οι τρεις είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και το sportdog προσπάθησε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για την κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.

Λοΐζος Λοΐζου: Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, γεννημένος τον Ιούλιο του 2003, αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του (πιθανότατα από την Κλαμπ Μπριζ) αλλά ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν τον παραχώρησε. Ο λόγος; Γιατί θεωρεί ότι αν ο ίδιος παίκτης έπαιζε σε άλλο πρωτάθλημα (π.χ. στο βελγικό) η τιμή του θα ήταν πολλαπλάσια. Και θέλει να προσεγγίσει αυτή την τιμή η πώλησή του.

Μαρίνος Τζιωνής: Κι αυτός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κύπρου, γεννημένος τον Ιούλιο του 2001, αγωνίζεται στα πλάγια αλλά και ως επιθετικός. Για τον Τζιωνή δεν έχει υπάρξει πρόταση για την παραχώρησή του, αλλά από την Κύπρο προκύπτει ότι δεν πρόκειται να ζητήσουν λιγότερα από 1,5-2 εκατ. ευρώ.

Βέβαια εδώ υπάρχει μια παράμετρος: Έμπειροι αναλυτές από την Κύπρο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο με ένα ποσό κοντά στα 4,5 με 5 εκατ. ευρώ να τους δώσει πακέτο η Ομόνοια τους δύο παίκτες! Αν, δηλαδή, φαίνονται πολλά τα 3,5 με 4 για τον Λοΐζου, θα μπορούσε να γίνει πρώτης τάξης deal τα 5 εκατ. και για τον Λοΐζου και για τον Τζιωνή. Η λύση, δηλαδή, μπορεί να προκύψει από αγορά-πακέτο.

Όνι Βαλακάρι: Τελευταία περίπτωση που εξέτασε ο Λαγωνίδης στην επίσκεψή του στην Κύπρο. Γεννημένος τον Αύγουστο του 1999, έπαιξε στο τελευταίο Euro με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας, με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Πάφο. Αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και σε δύο χρόνια στην Κύπρο έχει το εντυπωσιακό στατιστικό των 23 γκολ σε 50 αγώνες!

Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν η Πάφος δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Και δικαίως: Σύγχρονο 10άρι, διεθνής, 22χρονος με αμέτρητα γκολ και παρουσία στο Euro! Μόνο οι ελληνικές ομάδες θα ζητούν σαν στραγάλια τα εκατομμύρια για να πουλήσουν έναν παίκτη;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ