aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε απουσίες-έκπληξη η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Με απουσίες-έκπληξη η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Με πρωϊνή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (17:00), με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα να ανακοινώνει ακολούθως την αποστολή της ομάδας του.

Στους παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ζίβετς (ενόχληση στο πόδι), Γκρίνιτζ (ενόχληση στο γόνατο) και Τζαΐλσον, όπως και οι Ραμίρεζ, Βύντρα, Αντώνιου (U19) και Φώτη (U19).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αναπόφευκτη η «μέγγενη», ώρα να… μιλήσει το γήπεδο!

Ο Ολίβα επέλεξε να πάρει μαζί του στην αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τους ακόλουθους παίκτες. Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεθ, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρέτσε, Μίκαελ Γκαφούρ, Αλμπέρτο Λόρα, Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης, Χόρχε Ενρίκεζ, Μαρίνος Τζιωνής, Άλεξ Σοάρες, Τζόρντι Γκόμεθ, Κρίστιαν Μόντες, Τζαρσίνιο Αντόνια, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Χριστοφή, Χουάν Αλμπίν, Ματ Νταρπισάιαρ.

Διαβάστε επίσης: Περισσότερα εισιτήρια για τους Ομονοιάτες, εάν και εφόσον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ