aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε αυτή την μπάλα θέλει να παίξει η Ομόνοια

Με αυτή την μπάλα θέλει να παίξει η Ομόνοια

Η πιο μεγάλη ώρα για την Ομόνοια πλησιάζει. Το απόγευμα της Τετάρτης (16/9, 18:00) οι πράσινοι υποδέχονται στο ΓΣΠ τον Ερυθρό Αστέρα σε μονό παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία της.

Μόλις για τρίτη φορά από την ίδρυσή του το «τριφύλλι» φτάνει στον προθάλαμο ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ευχή όλων στο «Ηλίας Πούλλος» είναι αυτή τη φορά να είναι και «φαρμακερή». Το παιχνίδι των πολλών εκατομμυρίων ευρώ («κλειδώνει» τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ) και της καταξίωσης είναι εδώ και η Ομόνοια θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Adidas, χορηγός της UEFA, παρουσίασε την μπάλα του Champions League για την σεζόν 2020/21, όπως κάνει κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία πριν από την έναρξη της νέας περιόδου στην κορυφαία διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπεργκ απάντησε έμμεσα στον Κετσπάγια με πανηγυρισμούς και νταμπλ

Πρόκειται για το μοντέλο Adidas Finale 20 Champions League, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στα playoffs του Champions League 2020-21, εκεί όπου η Ομόνοια αν προκριθεί θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς σε διπλούς αγώνες.

H εταιρεία, επέλεξε ως κύριο χρώμα το λευκό, που χρησιμοποιείται για τα πάνελ σε σχήμα αστεριού, με λεπτομέρειες σε σκούρο μπλε, τιρκουάζ και πορτοκαλί. Όσον αφορά στην τεχνολογία, η μπάλα δεν είναι καινούργια, καθώς η «στρογγυλή θεά» του Champions League 2020/21, είναι πανομοιότυπη όσον αφορά στα τεχνικά της χαρακτηριστικά, με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε την τελευταία σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ