aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε 50 ευρώ βλέπεις τελικό κυπέλλου σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία!

Με 50 ευρώ βλέπεις τελικό κυπέλλου σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία!

Οργή λαού φωνή Θεού. Η κατακραυγή των φίλων της Ομόνοιας για τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου της 25ης Μαΐου με τον Εθνικό «ανάγκασε» τη διοίκηση των πρασίνων να αναθεωρήσει τις αρχικές της αποφάσεις και να μειώσει κατά 10 ευρώ το κόστος του εισιτηρίου στη βόρεια κερκίδα και μέρος της ανατολικής.

Μια ματιά στους επίσημους λογαριασμούς των πρασίνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να αντιληφθεί κανείς γιατί η διοίκηση της Ομόνοιας αναθεώρησε την απόφασή της σε διάστημα μερικών ωρών. Εν τέλει η τιμή του εισιτηρίου για τον τελικό κυμαίνεται από 30 έως 50 ευρώ. Μια ματιά στις τιμές των εισιτηρίων στους τελικούς κυπέλλου των σπουδαιότερων και πιο εμπορικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης δικαιολογεί απόλυτα την έκρηξη των φίλων της Ομόνοιας.

Με 50 ευρώ μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τον τελικό της Αγγλίας (Τσέλσι – Λίβερπουλ, ενώ ήταν αρκετά για να δει από κοντά τους τελικούς σε Ιταλία (Γιουβέντους – Ίντερ) και Ισπανίας (Βαλένθια – Μπέτις). Τα 50 ευρώ είναι το «ταβάνι» για την τιμή του εισιτηρίου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Θέλετε κι άλλα; 60 ευρώ είναι η κατώτατη τιμή για τα εισιτήρια του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ Λίβερπουλ – Ρεάλ, ενώ από τα 70 ευρώ αρχίζει η τιμή για τα εισιτήρια του τελικού της Γερμανίας (Λειψία – Φράιμπουργκ).

Οι τιμές των εισιτηρίων στους τελικούς κυπέλλων σε Ελλάδα και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ομόνοια: από 30 έως 50 ευρώ

Ελλάδα: από 10 έως 50 ευρώ

Ιταλία: από 30 μέχρι 130

Γερμανία: από 70 μέχρι 340 ευρώ

Ισπανία: από 30 μέχρι 110 ευρώ

Αγγλία: από 50 μέχρι 170 ευρώ

Τσάμπιονς Λιγκ: από 60 μέχρι 690.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ