aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαυρίας: «Θα επανέλθουμε, η νίκη αρμόζει στην Ομόνοια»

Μαυρίας: «Θα επανέλθουμε, η νίκη αρμόζει στην Ομόνοια»

Μέτρια χαρακτήρισε την εμφάνιση της Ομόνοιας στο Τσίρειο και στην ισοπαλία με την ΑΕΛ, ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης άσος μίλησε μετά το ματς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα για να επιστρέψει σύντομα στα θετικά αποτέλεσματα.

Την ίδια ώρα μίλησε και για την Εθνική Ελλάδος και υπογράμμισε πως θα είναι ευχάριστο αν πάρει κλήση για να εκπροσωπήσει τη χώρα του.

Αρχικά είπε: «Προσπαθήσαμε. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά μετά επανήλθαμε. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο δρόμος είναι μεγάλος. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Έχουμε την ποιότητα είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και θεωρώ ότι θα επανέλθουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος. Ο στόχος μας είναι να κρατηθούμε ψηλά. Η νίκη είναι το σημαντικό, είναι αυτό που αρμόζει στην Ομόνοια».

Για την Εθνική Ελλάδος: «Όλοι κάνουν καλή σεζόν. Το ίδιο και εγώ. Ελπίζω να έρθει η κλήση, θα είναι χαρμόσυνο για μένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ