aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαυρίας: «Κυριαρχήσαμε με την ΕΝΠ, θα υπερτερήσει το πάθος με τον ΑΠΟΕΛ»

Μαυρίας: «Κυριαρχήσαμε με την ΕΝΠ, θα υπερτερήσει το πάθος με τον ΑΠΟΕΛ»

Για άλλη μία φορά ο Χάρης Μαυρίας ήταν από τους διακριθέντες της Ομόνοιας στη νίκη επί της ΕΝΠ με 0-2 στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ελλαδίτης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στάθηκε στην κυριαρχία των πρασίνων απέναντι στους βυσσινί, ενώ μίλησε και για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Για τη νίκη με την ΕΝΠ: «Ήταν σημαντική νίκη κυριαρχήσαμε και στα δύο ημίχρονα και σε όλο τον αγώνα. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ».

Για τη φετινή σεζόν: «Έκανα λάθος επιλογές, δεν έκανε προετοιμασία, φέτος έκανα και για αυτό προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ: «Είναι ντέρμπι, εμείς πρέπει να συγκεντρωνόμαστε το ίδιο σε κάθε αγώνα. Κάθε αγώνας για εμάς είναι δύσκολος. Μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ομάδα φέτος και πιστεύω ότι χάρη στη συγκέντρωση που δείχνουμε έχουμε μια καλή παρουσία φέτος και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι παιχνίδι που πιστεύω το πάθος θα υπερτερήσει από οποιοδήποτε άλλο τομέα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ