aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαυρίας: «Ήρθα στην δημοφιλέστερη ομάδα, έτοιμος μέσα Ιανουαρίου»

Μαυρίας: «Ήρθα στην δημοφιλέστερη ομάδα, έτοιμος μέσα Ιανουαρίου»

Τους λόγους που τον ώθησαν να έρθει στην Ομόνοια ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των πρασίνων ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ που αποτελεί το πρώτο χειμερινό απόκτημα του τριφυλλιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων και τόνισε πως όλοι πρέπει να ανεβάσουν την Ομόνοια εκεί που αξίζει, ενώ επεσήμανε ότι μέσα Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος 100%.

Αναλυτικά οι δηλωσεις

«Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια, διότι ξέρω ότι έρχομαι στην δημοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου με μεγάλη ιστορία με πολύ παθιασμένους οπαδούς που μου δίνει κίνητρο για να βοηθήσω την ομάδα να πάει προς την επιτυχία».

Τι σε οδήγησε να έρθεις στην Ομόνοια; «Ξέροντας το τιμ που υπάρχει τους τελευταίους μήνες, τον προπονητή και γενικά το τιμ. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία και είμαι ένας παίκτης με φιλοδοξίες και αυτό είναι κάτι που θα με βοηθήσει στην καριέρα μου».

Για την γνωριμία με τον Αναστασίου και την πίστη προς το πρόσωπό του: «Εύχομαι να βγει αληθινός. Θα δίνω κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση: «Έχω συνηθίσει από μικρός. Ήμουν και στην Ελλάδα σε μεγάλη ομάδα (σ.σ. Παναθηναϊκός) ξέρω τις απαιτήσεις που υπάρχουν και όταν ένας παίκτης είναι σε τέτοια ομάδα πρέπει να είναι έτοιμος για αυτά που θα έρθουν και πρέπει να βάλουμε όλοι καλά στο μυαλό μας ότι η Ομόνοια πρέπει να είναι πιο ψηλά απ’ ότι τώρα. Να είναι εκεί που αξίζει».

Πότε θα είσαι έτοιμος να αγωνιστείς: «Θεωρώ από τα μέσα Ιανουαρίου και έπειτα θα είμαι 100%».

Τα χαρακτηριστικά σου ως παίκτης: «Η ταχύτητα είναι το πιο δυνατό μου σημείο. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου θα δείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω».

Τι να περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας από τον Χάρη: «Το πάθος είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ένας παίκτης με πάρα πολλή πάθος και εννοείται προσπάθεια στο 100%. Από εκεί και πέρα γκολ, ασίστ θα έρθουν μέσα στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ