aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑMαυρίας: «Εντυπωσιασμένος στην Ομόνοια, έχουμε ποιότητα και θα φανεί»

Mαυρίας: «Εντυπωσιασμένος στην Ομόνοια, έχουμε ποιότητα και θα φανεί»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Ομόνοιας στο κύπελλο, αλλά εντυπωσιασμένος για τις συνθήκες που συνάντησε στο «Ηλίας Πούλλος» και πεπεισμένος ότι με την σκληρή δουλειά που γίνεται οι πράσινοι θα επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών δήλωσε ο Χάρης Μαυρίας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα:

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Αναστασίου: «Μπορούν να βρίζουν εμένα. Απαιτώ σεβασμό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Σίγουρα είμαστε λυπημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε σκορ πρόκρισης. Θεωρώ ότι είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού ως το γκολ του Απόλλωνα που ήταν τυχερό με μία κόντρα. Μετά ισοφαρίσαμε, προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, αλλά δεν ήρθε. Κοιτάζουμε την συνέχεια. Είναι σημαντικό το Σάββατο να δουλέψουμε να συγκεντρωθούμε και να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο η Ομόνοια μέσω του πρωταθλήματος: «Σίγουρα. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ποιότητα, αυτό που μένει είναι να το δείξουμε στο γήπεδο και με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις πιστεύω ότι το βγάζουμε κατά διαστήματα στο γήπεδο. Πρέπει να βρούμε τη διάρκεια μας και να το δείχνουμε σε όλο το ενενηντάλεπτο».

Ποια θετικά διέκρινες στην Ομόνοια: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την οργάνωση της ομάδας. Ο τρόπος που δουλεύουμε και προπονούμαστε είναι ο σωστός για να πρωταγωνιστήσουμε στο μέλλον. Φέτος στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία. Θέλαμε να προκριθούμε και στο κύπελλο, αλλά από την στιγμή που δεν τα καταφέραμε θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο που μας έμεινε και να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό προσπαθούμε και για αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις κάθε μέρα».

Αν χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει: «Σαφώς χρειάζομαι δουλειά. Προέρχομαι από τραυματισμό και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω και να βοηθήσω την ομάδα».

Εργάστηκες ξανά με τον κ. Αναστασίου, τι προσπαθεί να αλλάξει: «Εγώ είμαι παίκτης ακολουθώ τις οδηγίες. Δεν είμαι ο κατάλληλος να πω τι πρέπει να κάνει ο προπονητής. Εγώ βλέπω ότι γίνεται σωστή δουλειά. Προσπαθούμε να παίξουμε, να κρατάμε την μπάλα περισσότερο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ομαδικά, να έχουμε ομαδικό κλίμα και αυτό είναι που μας ζητά ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Ο λόγος που ζήτησε αλλαγή ήταν η κούραση ή αντιμετωπίζεις πρόβλημα τραυματισμού: «Είχα κράμπες και για αυτό ζήτησα αλλαγή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ