aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαυρίας: «Άψογη η φιλοσοφία του Μπεργκ, αυτό δεν είναι στο μυαλό μας…»

Μαυρίας: «Άψογη η φιλοσοφία του Μπεργκ, αυτό δεν είναι στο μυαλό μας…»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο Χάρης Μαυρίας μετά την ήττα της Ομόνοιας από το πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους κόντρα στην Μπεϊτάρ. Ο Ελλαδίτης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, στη φιλοσοφία αλλά και στον Χένινγκ Μπεργ.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον Χένινγκ Μπεργκ και τη φιλοσοφία του: «Σίγουρα ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ήρθα με τον κύριο Αναστασίου και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Αυτό που έχω δει με τον κύριο Μπεργκ είναι πως έχει μια άψογη φιλοσοφία για το πως θα στήσει την ομάδα στο γήπεδο. Θέλει να βελτιωθούμε αμυντικά και επιθετικά ώστε αν παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις, να χτίσουμε τη φιλοσοφία που θέλει ο προπονητής.

Για τη θέση που επιθυμεί να αγωνίζεται: «Μπορώ να παίξω και ως ακραίος επιθετικός και ως αμυντικός. Είναι στην κρίση του προπονητή, όπου επιθυμεί εγώ θα δίνω το 100% ώστε να παίρνει η ομάδα το 100%».

Για τη νέα σεζόν: «Ευελπιστούμε να είναι καλύτερη η νέα σεζόν, δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι χειρότερο. Είναι εκτός από το μυαλό μας. Θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερη».

Για το πρωτάθλημα: «Έχουμε χρόνο μέχρι το πρωτάθλημα. Τα πρώτα 2 είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί είναι και θέμα ψυχολογίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ