aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαυρίας: «Αυτά είναι λόγια. Η Ομόνοια είναι για μεγάλα πράγματα»

Μαυρίας: «Αυτά είναι λόγια. Η Ομόνοια είναι για μεγάλα πράγματα»

Ισορροπημένο χαρακτήρισε το ντέρμπι «αιωνίων» (0-0) ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, ενώ επισήμανε πως στα αποδυτήρια των «πρασίνων» τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα: «Κρίσιμο παιχνίδι, ένταση, πάθος, μονομαχίες, αυτά κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στη συνέχεια ήταν ισορροπημένο παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στην αρχή του β’ ημιχρόνου, ακολούθως θα μπορούσαμε να δεχόμασταν το πέναλτι. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

Έδειξε σήμερα η Ομόνοια απέναντι στο μόνιμο πρωταθλητή ότι είναι ισάξια και δεν υπήρχε διαφορά δυναμικότητας: «Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να το πω. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πηγαίνει για μεγάλα πράγματα. Αυτό προσπαθούμε φέτος με την απόδοσή μας. Τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες πορείες μέχρι σήμερα πρεσβεύουν το σύλλογο. Αυτά είναι λόγια, κάθε φορά ανεξαρτήτως αντιπάλου πρέπει να παίζουμε να κερδίζουμε»

Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Ανάμικτα συναισθήματα. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν κοντά μας σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ