aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜατιές στον μικρό από το τεχνικό επιτελείο

Ματιές στον μικρό από το τεχνικό επιτελείο

Μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας βρέθηκαν στο ΑΕΚ Αρένα το απόγευμα της Τρίτης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη της Ουγγαρίας. Στο στάδιο της Λάρνακας παρευρέθηκαν συνολικά τέσσερις συνεργάτες του Πάμπου Χριστοδούλου και πρόκειται για τους Μάκη Παπαϊώαννου, Ανδρέα Μαυρή, Ανδρέα Μιχαήλ και Σωτήρη Χαραλάμπους. Κύριος λόγος της παρουσίας τους όπως τονίζεται και στο Omonoianews είναι ασφαλώς για να δουν αγωνιζόμενο τον Ανδρέα Χριστοδούλου, που έχει πιθανότητες να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της εστίας του «τριφυλλιού» στο αιώνιο ντέρμπι της Παρασκευής.

Ο μικρός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με την ομάδα μας στη φετινή σεζόν, όμως με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 21 ετών της Κύπρου δεν έχασε λεπτό. Στην ουσία, δεν είναι με την απόδοση του στο σημερινό ματς που θα κερδίσει φανέλα βασικού στο προσεχές Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, αλλά με τη γενική εικόνα που έχει δείξει από την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και την Εθνικής Ελπίδων. Εάν παρθεί τελικά η απόφαση αυτή, ρόλο θα έχει παίξει η κατάσταση με τους άλλους δύο πορτιέρο της ομάδας, που στους δέκα αγώνες Πρωταθλήματος πήραν από πέντε φορές θέση βασικού.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή είναι τραυματίας και δύσκολα προλαβαίνει το ματς, που αν ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ίσως είναι ρίσκο να ριχθεί αμέσως στη «μάχη», αφού είναι δεδομένο πως δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Από την άλλη, ο Πιτ Φελτχούιζεν πήρε αρκετές ευκαιρίες και προβλημάτισε με την απόδοση του. Ναι μεν στηρίζεται όπως λέχθηκε από την Ομόνοια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παίρνει τη θέση κάτω από τα δοκάρια κάθε φορά. Οι πιθανότητες να δούμε βασικό τον Ανδρέα Χριστοδούλου είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Απομένουν ακόμη τρία εικοσιτετράωρα για να δούμε τι θα επιλέξει τελικά ο τεχνικός της ομάδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ