aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜάθιους: Τι άλλαξε ο Αυγουστή, τα αποδυτήρια και το σύνθημα για «Άλφαμεγα»

Μάθιους: Τι άλλαξε ο Αυγουστή, τα αποδυτήρια και το σύνθημα για «Άλφαμεγα»

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο «Άλφαμεγα», την αυτοπεποίθηση που υπάρχει στην ομάδα, τις αλλαγές που έφερε η πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή και τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Άνταμ Μάθιους. Ο δεξιός μπακ της Ομόνοιας σε δηλώσεις του στο match preview στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων είπε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και ευχήθηκε την επόμενη σεζόν η Ομόνοια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Ποιές είναι οι πρώτες σου σκέψεις γι’ αυτό το παιχνίδι; «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Τους παίξαμε ήδη δύο φορές φέτος, κερδίζοντας την τελευταία. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, όμως παίζουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο κομμάτι της σεζόν και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο για να ανεβούμε στη βαθμολογία».

Τα τελευταία αποτελέσματα, εννοώντας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα, αλλά και ο τρόπος που ήρθαν δίνουν στην ομάδα και στους παίκτες περισσότερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο για το μέλλον και το υπόλοιπο της σεζόν; «Ναι, σίγουρα. Όταν κερδίζεις αγώνες δίνει σε όλους αυτοπεποίθηση που παίζουν εδώ. Πήραμε τα αποτελέσματα. Το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν μεγάλο για εμάς. Προφανώς η σεζόν είναι απογοητευτική για εμάς, όμως το να προχωρήσουμε στο κύπελλο ήταν σπουδαίο, οπότε ελπίζω να συνεχίσουμε την πρόοδο απ’ εδώ που βρισκόμαστε τώρα».

Τι άλλαξε στην ομάδα και στα αποδυτήρια όταν ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε; «Τα αποδυτήρια θεωρώ είναι καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά προφανώς δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Μπορεί να μην αποδώσαμε όσο θα περιμέναμε, ωστόσο η προσπάθεια δεν έλειπε. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, είναι για τον κάθε παίκτη μια νέα αρχή και αυτοί που θέλουν να αγωνίζονται νιώθουν ότι έχουν την ευκαιρία να μπουν στην ομάδα. Είναι καλό να φρεσκάρεις τα πράγματα όταν το χρειάζεσαι. Θεωρώ πλέον είμαστε πιο συμπαγής αμυντικά, δεν δεχόμαστε πλέον τόσα γκολ ή ευκαιρίες και έχοντας τη δυνατότητα να σκοράρουμε παίρνοντας έτσι κάποιες νίκες».

Μετά από μερικούς μήνες εδώ στην Κύπρο και στην ομάδα, είσαι σταθερά στην ενδεκάδα. Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του πρωταθλήματος και πως σχολιάζεις τις εμφανίσεις σου φέτος; «Το απολαμβάνω! Θεωρώ παίζω αρκετά καλά, προσπαθώ να είμαι σταθερός σε κάθε αγώνα και να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος μου θυμίζει το πρωτάθλημα στη Σκωτία, όπου υπάρχουν δυο γκρουπ από έξι ομάδες. Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε, όμως το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι καλό και το απολαμβάνω. Ελπίζω του χρόνου να τα πάμε πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά στο κύπελλο».

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι το πρώτο της Ομόνοιας στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Ποιο είναι το μήνυμα σου στον κόσμο πριν από αυτό το παιχνίδι; «Απλά απολαύστε το! Στηρίξτε μας, σας χρειαζόμαστε όσο και εσείς μας χρειάζεστε και ελπίζω να σας δώσουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι καλό που θα παίξουμε στο νέο γήπεδο, γιατί δεν νομίζω ότι το απολαύσαμε στο παλιό γήπεδο της Λεμεσού».

Οι δηλώσεις του στο 18:00 του πιο κάτω βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ