aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜάθημα για την ιστορία της Ομόνοιας και ομιλία μέσω skype από Παπασταύρου

Μάθημα για την ιστορία της Ομόνοιας και ομιλία μέσω skype από Παπασταύρου

Ημέρα γνωριμίας, ξενάγησης και μαθήματος για την ιστορία της Ομόνοιας η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο των πρασίνων. Το μεσημέρι έγινε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ με τους ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν βίντεο για την ιστορία της ομάδας και ακολούθως άκουσαν μέσω skype το μήνυμα του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η πρώτη συγκέντρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό/επιστημονικό επιτελείο, το προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας και της εταιρίας.

Αρχικά προβλήθηκε βίντεο για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ακολούθησε ομιλία του κ. Σταύρου Παπασταύρου, όπως και σύντομες τοποθετήσεις από εκπρόσωπους της Εταιρίας, τον κ. Άνχελ Γκόμεθ και τον κ. Χουάν Κάρλος Ολίβα. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ και παρατέθηκε γεύμα.

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2018-19».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ