aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜαθαίνει αντίπαλο στο εξωτερικό

Μαθαίνει αντίπαλο στο εξωτερικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στις 20 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος), θα γίνει η κλήρωση για τον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία η αποστολή της Ομόνοιας θα βρίσκεται στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι πράσινοι, που θα αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 6 Ιουνίου, δυο ή τρεις μέρες μετά, δηλαδή στις 8 ή 9 του μήνα, θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό και θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο στις 20 ή 21 Ιουνίου.

Ο Νταμπίζας φαίνεται να έχει καταλήξει σε δυο υποψήφια αθλητικά κέντρα, όμως ακόμη να πέσουν οι υπογραφές. Αυστρία και Πολωνία φαντάζουν ως επικρατέστεροι προορισμοί.

Ως γνωστόν, το «τριφύλλι» θα κληθεί να δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στις 30 Ιουνίου, τον επαναληπτικό στις 7 Ιουλίου και ακολούθως, εφόσον προκριθεί, θα κληθεί να δώσει τους αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο στις 14 και 21 Ιουλίου.

Ενδιάμεσα, στις 15 του μήνα, θα γνωρίζει και τον αντίπαλό της στον επόμενο γύρο. Στους δυο πρώτους προκριματικούς γύρους η Ομόνοια θα είναι στους ισχυρούς, παραμένει ερωτηματικό για τον τρίτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ