aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜατ: «Ο λόγος του πανηγυρισμού μου...»

Ματ: «Ο λόγος του πανηγυρισμού μου…»

Στα αποδυτήρια της Ομόνοιας (την οποία ο Σύνδεσμος ευχαριστεί) βρέθηκε η αποστολή του ΠΑ.Σ.Π., με επικεφαλή τον πρόεδρο, Σπύρο Νεοφυτίδη, για να κάνει την απονομή στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος 2016/17. Το βραβείο παραδόθηκε στον Ματ Ντάρμπισαϊρ στην παρουσία των συμπαικτών του, οι οποίοι και τον συνεχάρησαν. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός είχε μαζί του και τα 2 από τα 3 του παιδιά, τα οποία και ήταν γεμάτα περηφάνια για το κατόρθωμα του πατέρα τους.

Στο βίντεο πιο κάτω μπορείτε να δείτε την απονομή, αλλά και ολοκληρωμένη συνέντευξη στην οποία μας μίλησε για τη δική του πορεία, αλλά και της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, τα μελλοντικά του σχέδια και τον λόγο για τον οποίο εφάρμοσε στη Κύπρο τον πανηγυρισμό που κάνει όταν σκοράρει.

Ένα από τα παραλειπόμενα της βράβευσης ήταν λίγο μετά που ο Ματ παρέλαβε το βραβείο, ο Καρλίτος του έριξε στο κεφάλι μία μπάλα ως πείραγμα από όλη την ομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός φυσικά και ανταπόδωσε με το φανταστικό του χιούμορ: «Έχω να πω ότι είναι η πρώτη μπαλιά του Καρλίτος στη φετινή σαιζόν που με βρίσκει στο κεφάλι!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ