aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατ Ντάρμπισαϊαρ, ο νέος brand ambassador της FONBET

Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο νέος brand ambassador της FONBET

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ είναι ο νέος brand ambassador της εταιρείας FONBET. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, ο Άγγλος στράικερ είναι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας της FONBET, με τον Ντάρμπισαϊαρ να αποτελεί τον πρώτο αθλητή στην Κύπρο που ανήκει στην χορηγική ομάδα της εταιρείας.

Μιλώντας στην κάμερα της FONBET o Άγγλος επιθετικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την συνεργασία των δύο πλευρών και ευχαρίστησε την εταιρεία για αυτή την ευκαιρία που του δίνει.

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την FONBET για την συνεισφορά της στον Κυπριακό Αθλητισμό μέσα από την χορηγία που παρέχει σε διάφορες ομάδες, βοηθώντας να αναπτυχθούν και να γίνουν καλύτερες μέσα από την συνεισφορά της και την υποστήριξη τους. Είμαι εδώ για να προάγω τον σωστό τρόπο και να βοηθήσω τον κόσμο να στοιχηματίζει υπεύθυνα», ανέφερε ο Ντάρμπισαϊαρ που θα είναι πρωταγωνιστής στις μελλοντικές διαφημιστικές καμπάνιες της FONBET για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Λίγα λόγια για την FONBET

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια έγινε διαδικτυακή. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και από την φετινή χρονιά επεκτάθηκε στην Κύπρο αποκτώντας την άδεια κλάσης Β και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές στοιχηματισμού διαδικτυακά μέσω του fonbet.com.cy

Η FONBET είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ρωσίας, της Ευρωλίγκας και αλλά και μεγάλος χορηγός του Fight Nights που αφορά τις Μ.Μ.Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ