aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μας αδικεί, πάμε για την ανατροπή»

«Μας αδικεί, πάμε για την ανατροπή»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βάσει της εικόνας του ματς στο στάδιο «Τέντι» της Ιερουσαλήμ, το αποτέλεσμα αδικεί την Ομόνοια. Η ομάδα της Λευκωσίας άξιζε κάτι παραπάνω. Έστω την ισοπαλία. Όταν έχεις δυο δοκάρια και κάποιες άλλες καλές ευκαιρίες και δεν φθάνεις στο γκολ, στην έδρα του αντιπάλου, είναι λογικό να αισθάνεσαι πικρία και αδικία.

Οι ποδοσφαιριστές δεν χώνευαν με τίποτα το γεγονός ότι η προσπάθειά τους δεν είχε το ανάλογο αντίκρισμα. Γιατί η Ομόνοια ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα ματς που είχαν προηγηθεί με την Μπάναντς, μάλιστα με τον βαθμό δυσκολίας να ήταν μεγαλύτερος. Οι πράσινοι, λοιπόν, το λένε και το ξαναλένε πως δεν μπορεί να είναι τόσο άτυχοι στον επαναληπτικό.

Φέρνοντας στο μυαλό τους το παιχνίδι στα Ιεροσόλυμα, δεν πιστεύουν πως έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλό τους να ανακτήσει το προβάδισμα. Πληγώθηκε ο εγωισμός τους και σύμφωνα με τι λένε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, αλλά και στους διοικούντες την Ομόνοια, είναι πως παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την ανατροπή. Το πιστεύουν! Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλύτερα τώρα την Μπεϊτάρ, τα δυνατά και τρωτά στοιχεία του παιχνιδιού της, και θεωρούν πως μπροστά στον κόσμο τους είναι ικανοί να πάρουν το αποτέλεσμα που θα οδηγήσει την Ομόνοια στην επόμενη φάση.

Παράλληλα οι πράσινοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του επαναληπτικού μετά το 1-0 εις βάρος τους, όμως αισθάνονται δυνατοί να φθάσουν σε μεγαλύτερη νίκη στην έδρα τους και να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους. Το 0-1 θεωρείται δύσκολο και ύπουλο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που με πιθανό γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας η Ομόνοια θα θέλει τρία γκολ για την πρόκριση.

Στα θετικά της προσπάθειας για ανατροπή είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Είναι κάτι που επισημαίνεται από όλους και ενωμένοι σαν μια γροθιά θα πορευθούν μέχρι και την Πέμπτη για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της Ομόνοιας. Όπως όλοι στον σύλλογο, έτσι και οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν πως θα είναι τεράστιο το πλήγμα ενός πρόωρου αποκλεισμού και δεν θέλουν με τίποτα να το ζήσουν.

Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες με εμπειρία και νοοτροπία νικητή, το μεταδίδουν και στους υπόλοιπους στα αποδυτήρια. Επίσης, οι επιπλέον επιλογές, σε συνδυασμό με τον βαθμό ετοιμότητας, που αναμένεται καλύτερος, δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα ότι, η ομάδα που θα τσεκάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ το βράδυ της Πέμπτης θα είναι η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ