aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μαρτύρησε» τις σκέψεις του

«Μαρτύρησε» τις σκέψεις του

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δύο εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από τη μέρα που ο Τζον Κάρβερ ανέλαβε τα ηνία της Ομόνοιας, αλλά ο Άγγλος τεχνικός φρόντισε από τα πρώτα κιόλας φιλικά παιχνίδια των πρασίνων να δείξει τις προθέσεις του για το πώς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα στη νέα σεζόν.

Τόσο κόντρα στη Ραμποτνίσκι (ήττα με 0-2) όσο και απέναντι στην Βάκερ Ίνσμπουργκ (νίκη με 1-0), ο 51χρονος προπονητής εφάρμοσε τον σχηματισμό 4-4-2, που εκ πρώτης όψεως δείχνει ότι θα αποτελέσει και τον «οδηγό» στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ταχύτητα, συνοχή των γραμμών, ακατάπαυστο πρέσινγκ και γρήγορες μεταβάσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που ζητά συνεχώς από τους παίκτες του ο Κάρβερ, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία της Ομόνοιας, θέλοντας να περάσει τα δικά του ποδοσφαιρικά «θέλω». Κάτι, άλλωστε, που παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε εστιάσει στο γεγονός πως η ομάδα θα παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού στη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα (18:00 ώρα Κύπρου) η Ομόνοια. Ο Τζον Κάρβερ θα έχει την ευκαιρία να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στους διαθέσιμους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που πλησιάζουν.

Αντίπαλος των πρασίνων θα είναι η Ντιναμό Μόσχας αντί η Ροστόφ, στην πόλη Βεργκλ. Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά και σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ