aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜάρκο Μότα, μία «κλασσική περίπτωση βλάβης…»

Μάρκο Μότα, μία «κλασσική περίπτωση βλάβης…»

Μία μικρή ιστοριούλα με τον Μάρκο Μότα θυμήθηκε και επανέφερε στην επιφάνεια η σελίδα Vecchia Signora 1897 στο Facebook. Πρόκειται για σελίδα η οποία δημιουργήθηκε για τους φίλους της Γιουβέντους και με αφορμή την παρουσία του στην Ομόνοια, αναφέρεται σε ένα άσχημο μέρος της καριέρας του στο παρελθόν.

Αναλυτικά: «Ο Marco Motta υπήρξε κλασσική περίπτωση βλάβης για τη Γιουβέντους. Μια από τις αρκετές άστοχες μεταγραφικές κινήσεις της περιόδου, αγωνίστηκε βασικός πίσω δεξιά τη σεζόν 10/11,η οποία σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί μια από τις χειρότερες στην ιστορία της ομάδας. Τα γκολ που δεχτήκαμε από την πλευρά του πρέπει να ξεπέρασαν τα δέκα! Το χειμώνα του 2012 δόθηκε δανεικός στην Κατάνια. Στη δεύτερη συμμετοχή με τους σικελούς, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Γιουβέντους, όπου και σαν σωστός θεός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα(!) στο 56′ για σκληρό φάουλ στην άλλη cult μούρη Paolo De Ceglie! Σήμερα, μετά από θητείες στην Championship και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αγωνίζεται στην Κύπρο και στην Ομόνοια. #LaCapolista».

Βέβαια, να πούμε στους διαχειριστές της εν λόγω σελίδας πως ο Μότα δεν αγωνίζεται στην Ομόνοια. Αποκτήθηκε για να αγωνιστεί, αλλά λόγω παρατεταμένου τραυματισμού ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο, δεν κατέγραψε ούτε λεπτό. Ούτε στα φιλικά, ούτε στα επίσημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ