aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜάρκο Μότα από το μικροσκόπιο του Football Manager

Μάρκο Μότα από το μικροσκόπιο του Football Manager

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Μάρκο Μότα είναι ο εκλεκτός των Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν-Κάρλος Ολίβα για να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας της Ομόνοιας.

Ο Ιταλός άσος «κουβαλάει» μαζί του σπουδαίο βιογραφικό, αφού αγωνίσθηκε σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως οι Γιουβέντους, Ρόμα, Τζένοα, Μπολόνια, Ουντινέζε, Τορίνο από Ιταλία, οι Γουόντφορντ και Τσάρλτον από Αγγλία και Αλμέρια από Ισπανία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εικόνες από την απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy (όπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό) θα σας αναλύσει τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει στο φημισμένο παιχνίδι του Football Manager.

Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό παιχνίδι λοιπόν, ο Μότα είναι ένας σύγχρονος μπακ-χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Μαργκάσα: Δεν συμφέρει σε κανέναν να στήσει πόδι

Ο δεξιοπόδαρος μπακ ξεχωρίζει για τα ψυχικά και σωματικά του στοιχεία η φυσική αντοχή, η δύναμη και το πάθος είναι από τα κύρια συστατικά του παιχνιδιού του (όπως και κάθε Ιταλού άλλωστε).

Παράλληλα, ο Ιταλός αμυντικός διαθέτει κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά για την θέση στην οποία αγωνίζεται. Είναι ένας επιθετικογενής μπακ, με καλές κοντινές πάσες και μπαλιές «φαρμάκι», ενώ δεν «φαίνεται» να υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι με βάση το παιχνίδι ο Μάρκο Μότα κατά την περσινή σεζόν κοστολογείτο γύρω στις €500.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ